Az RCI-ről

About RCI

Az RCI a nemzetközi utaztatási és üdülési üzletág innovatív termékeket és szolgáltatásokat kínáló vezető vállalata.

 

Az 1974-ben az amerikai üdülésijog-tulajdonosok csereüdülési szolgáltatójakánt alapított vállalat teljes neve Resort Condominiums International, de mára egyszerűen csak RCI-ként ismert.

 

Az RCI a timeshare iparágon belül hamar a növekedés hajtóerejévé vált, kezdetben az Egyesült Államokban, de később egyre több európai és más régióbeli üdülőfejlesztőt vont be az iparágba. 2001-ben az RCI úttörő módon hozta létre a Points rendszert, amely nagyobb rugalmasságot és tagsági értéket nyújtott az RCI tagoknak, miközben további értékesítési platformot kínált a partnerüdülőknek. A vállalat 1974 óta az üdülési joggal foglalkozó iparág élvonalába tartozik, széles körben elismert, és számos vezető üdülőfejlesztő szerint döntő szerepet tölt be az üdülőtulajdonosok üzleti növekedésében és sikerében.

 

Az RCI fő profilja csereüdülési szolgáltatások biztosítása. Az RCI közösségébe 3,7 millió nemzetközi üdülésijog-tulajdonos tartozik, akik széles körű üdülési élményeket szerezhetnek a csaknem 100 országban található több mint 4 000 üdülőben, az RCI Weeks és Points csererendszernek köszönhetően. 1974-es indulása óta az RCI megtartotta globális vezetői pozícióját a tagsági szolgáltatások, a partnerüdülők száma, a kínált csereüdülések és az üdülők állandó minőségi szintje területén. A vállalat bármely versenytársához képest több cserét erősít meg évente.

 

A vállalat számos exkluzív tagsági előnyt biztosít tagjainak, ilyen például az RCI Travel vagy az RCI Platinum tagság, amely magasabb szintű élményt nyújt egyes népszerű üdülők elsőbbségi elérésével, valamint tranzakciós jóváírásokkal, amelyeket a tag egy későbbi RCI üdüléshez vagy szolgáltatáshoz használhat fel. A közelmúltban az RCI továbbfejlesztette a Weeks és a Points rendszert, illetve nagyobb átláthatóságot, rugalmasságot és egyszerűbb használhatóságot vezetett be, amelyek mind segítenek a tagoknak, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki üdülési tulajdonjogukból az RCI tagságnak köszönhetően.

 

Az RCI a timeshare iparág úttörője sok-sok éve, és a legmagasabb szintű minőséget és kiválóságot garantálja a partnerüdülők számára. A vállalat jelentős összegeket fektet be szolgáltatásai fejlesztésébe, hogy még nagyobb értéket és üdülési élményt nyújthasson tagjainak.

 

Az RCI a Wyndham Worldwide Group, a világ egyik legnagyobb üdülési szolgáltatójának tagja. A Wyndham világhírű márkák első számú üdülői kínálatával rendelkezik, beleértve például a következőket: The Hoseasons Group és Landal GreenParks. A Wyndham cégcsoport évente közel 5 millió családot juttat el mesés csereüdülésekre és bérelt üdülőkbe.