Az RCI-ről

About Us

 

Amikor 1974-ben Jon és Christel De Haan elsőként alkotta meg az üdülési csere koncepcióját, céljuk az volt, hogy növeljék a timeshare üdülési élmény értékét. A két De Haan olyan rendszert fejlesztett ki, amely lehetővé tette a tulajdonosoknak a saját üdülőjük tulajdonjogának cseréjét egy olyan másik üdülő tulajdonjogára, amely regisztrált a csereprogramjukban. Ezáltal a két alapító a rugalmasság és választék egy teljesen új szintjét alkotta meg az üdülési otthonok tulajdonosainak – akik egyúttal a legelső üdülésijog-tulajdonosok voltak. Csaknem fél évszázaddal később immár emberek milliói élvezik a timeshare tulajdonjogból és a csereüdülési hálózati tagságból származó előnyöket és szabadságot.

 

Napjaikban továbbra is világelsők vagyunk a csereüdülési szolgáltatások nyújtásában, és a világ legnagyobb csereüdülési hálózatát üzemeltetjük. Páratlan termékek és szolgáltatások választékát kínáljuk, és célunk tagjaink szabadidős életmódjának még jobbá tétele. Oka van annak, amiért az egész világon minden más vállalathoz képest több üdülő bízza ránk csereüdülési szolgáltatások nyújtását tulajdonosaiknak.

 

Az RCI betűszó a Resort Condominiums International vállalatot takarja. A világ egyik legnagyobb vendéglátóipari márkája, a Wyndham Destination Network tagja vagyunk. A hat kontinensen működő Wyndham világhírű márkák első osztályú üdülői kínálatával rendelkezik, és évente közel ötmillió családot juttat el üdülésekre. A Wyndham csoporthoz tartozó társaságokkal közösen megvan minden szakértelmünk, tapasztalatunk és támogatásunk, amely ahhoz szükséges, hogy a tagjaink által jól megérdemelt világszínvonalú csereüdülési élményeket nyújtsuk.

 

Három alapvető csereprogramban (RCI Weeks, RCI Points, The Registry Collection) segítünk tagjainknak felfedezni a világot a több mint 100 országban lévő közel 4500 partnerüdülőnek köszönhetően. Ráadásul tagjaink nagyszerű ajánlatokat és megtakarításokat kaphatnak a kizárólag tagoknak szóló készpénzes üdülések révén – RCI last minute ajánlatok és Plusz üdülések – anélkül, hogy a heteiket vagy pontjaikat kellene felhasználniuk egy újabb üdüléshez. RCI tagként Ön egyéb utazási lehetőségeket is kihasználhat, beleértve a hajókörutakat, a kirándulásokat, a szállodás városlátogatásokat, illetve még sok más üdüléssel kapcsolatos stílusos előnyt az RCI Platinum tagságnak köszönhetően.

 

Az RCI-nél tisztában vagyunk azzal, hogy nem számít, mennyire elfoglalt életet él, kiemelt fontosságú a minden egyes évben üdülésre félretett idő azokkal, akik a legtöbbet jelentik Önnek, és akikkel életre szóló élményeket szerezhet. Elkötelezettek vagyunk, hogy segítsünk ezeknek az élményeknek a megszerzésében – mert számunkra az Ön üdülése a legfontosabb!