Az RCI Points program bemutatása

 

 

A pontértékek, szabad kapacitások és a tagsági feltételek függvényében

 

Az RCI Points tagság révén több mint 4 000 gondosan kiválasztott partnerüdülőt fedezhet fel közel 100 országban.

 

 

Az RCI Points rendszer rugalmas lehetőséget biztosít az RCI tagoknak az üdülési tulajdonjoguk más üdülőkbe történő elcseréléséhez, szerte a világon. Az üdülési tulajdonjogához egy pontértéket rendelünk hozzá számos tényező alapján, ilyenek például a következők:

 

  • Üdülői kínálat

  • Üdülői kereslet

  • Az üdülő helyszíne

  • Az üdülő minősége

  • Az Ön által birtokolt lakóegység típusa

  • Az időszak, amelyben Ön tulajdonjoggal rendelkezik

  • Az Ön üdülőjét igénybe vevő tagok visszajelzései a véleménykártyákon

 

Ez a pontérték azon pontoknak az összege, amelyet Ön minden egyes használati évben megkap az üdülési tulajdonjoga cseréjéhez.

 

Az RCI Points tagság sokkal többet kínál a hagyományos hetet-hetért alapú csererendszernél:

 

Rugalmasság – Ön dönti el, hogy hová és mikor utazik, valamint ugyancsak Ön dönt szállása méretéről a szabad kapacitások és a birtokolt pontmennyiség alapján.

 

Hosszú hétvégék – a teljes hetek cseréjén kívül hosszú hétvégéket is foglalhat a bejelentkezéstől számított tíz hónappal korábban, még akkor is, ha csak egyetlen éjszakát szeretne ott tartózkodni. Ezek többnyire egyesült államokbeli üdülőkben érhetők el. További információkért keressen minket.

 

Megtakarítás és kölcsönzés – használja üdülési jogát tetszés szerint: takarítson meg pontokat a következő használati évre, vagy kölcsönözzön pontokat a következő használati évéből.

 

Egyéb cserelehetőségek: RCI Points tagként Ön rendelkezik azon rugalmassággal, hogy a pontokat utazási termékekre váltsa be az RCI Points Partner program keretében. Pontjait olyan termékekre válthatja be, mint például hotelszobák, bérautók, belépőjegyek és még sok minden más.