Az RCI Weeks bemutatása

 

 

A szabad kapacitás és a tagsági feltételek függvényében

 

Az RCI Weeks tagság révén több mint 4 000 gondosan kiválasztott partnerüdülőt fedezhet fel közel 100 országban.

 

Magabiztosan foglalhat, mivel az RCI 1974 óta foglalkozik csereüdülésekkel. Minden évben 3,7 millió tag bízza ránk üdülése megszervezését. Akár álmai üdülését, egy all-inclusive hétvégét, jól megérdemelt napfényes téli pihenést vagy last minute ajánlatot keres, az RCI tagsága révén mindezt megkaphatja.

 

A csere egyszerű, ha ismeri a folyamat működését. Deponálja a hetét az RCI-nél a lehető legkorábban, és a cseréhez válogasson a többi tag által deponált hetek közül.

 

A csere egyszerű!

 

Deponálás – a deponálással az összes cserelehetőség megnyílik, és az egészben a legjobb az, hogy a szolgáltatás teljesen ingyenes! A deponáláskor nem szükséges tudnia, hogy hová és mikor szeretne utazni. A csereüdülését egy későbbi időpontban tervezheti meg. Deponálja a hetét az RCI.com oldalon, vagy hívjon minket.

 

Csere keresése – látogassa meg a honlapunkat, és kérjen cserét. Ha nem találja a kívánt üdülést, egyszerűen indítson folyamatos keresést, és folytatjuk az üdülése keresését, a nap 24 órájában és a hét 7 napján. Vagy hívjon minket, és megbeszéljük a lehetőségeket.

 

Fontos, hogy minél hamarabb deponálja a hetét, akár már a hete kezdő dátuma előtt 2 évvel korábban, mivel így maximalizálhatja a csereértékét. A deponálási csereérték az az érték, amelyet a deponálásához rendelünk hozzá, és amelyet a cseréhez használhat fel. Minél nagyobb csereértéke van, annál több üdülésből válogathat.

 

Csere megerősítése – miután kérelmezte a cserét, kap egy megerősítő levelet e-mailben vagy postán. Kérjük, vigye ezt a megerősítést magával a csereüdülésre.

 

Néhány szó a csereértékről...

 

Az RCI-nél pontosan ismerheti a hete tényleges csereértékét, míg a legtöbb más cserevállalatnál nem. Továbbá, az RCI-nél az alábbi előnyöket is kihasználhatja:

 

Csereérték átláthatósága – a csereérték az az érték, amelyet az RCI rendel hozzá a hetéhez a deponálás időpontjában, és ez határozza meg, hogy mely lehetőségek érhetők el az Ön számára csereüdülések keresésekor. A deponálással és a cserélési csereértékkel kapcsolatos további információkért kattintson ide.

 

Deponálási jóváírások – ha a deponált heténél kisebb csereértékű üdülést foglal, akkor deponálási jóváírást kap, amelyet egy későbbi üdüléshez használhat fel.

 

Deponálások összevonása – ha olyan csereüdülést foglalna, amelynek csereértéke nagyobb bármelyik deponálása csereértékénél, akkor egy meghatározott díj megfizetésével összevonhat két vagy több deponálást vagy deponálási jóváírást, így még több üdülési lehetőség közül válogathat.