RCI Súgó

RCI Platinum tagság

RCI Platinum

Az RCI Platinum tagság az általunk kínált legmagasabb szintű tagság – számos további értékes előnyt biztosít Önnek a normál RCI tagság összes nagyszerű szolgáltatása mellett.

RCI Platinum tagként Ön kizárólagos előnyöket élvezhet, mint például elsőbbségi hozzáférést a legkeresettebb úti célokban, ingyenes lakóegységváltási lehetőségeket, illetve jelentős megtakarításokat az RCI tranzakciókból. Emellett további megtakarításokat kap különböző utazások, megvásárolható termékek, éttermek, belépőjegyek és külföldi valuták árából, INGYENES és nemzetközi poggyászkövetési szolgáltatásra jogosult a MyTAG jóvoltából, és még sok más előnyt vehet igénybe.
Példák a kiemelt előnyökre:

Tagsági jóváírások

Az RCI tagsági jóváírások rendszerének köszönhetően lehetőséget kap arra, hogy jóváírásokat gyűjtsön az RCI számláján az alábbi tranzakciók után:

Plusz üdülések foglalása – 24 €
RCI vendégigazolvány – 18 €
Points Partner foglalások – 18 € (csak Points tagok)
Deponálások vagy deponálási jóváírások összevonása – 18 € (csak Weeks tagok)

Az összegyűjtött tagsági jóváírásokat későbbi csereüdülések, Plusz üdülések és last minute ajánlatok foglalására, vendégigazolványok vásárlására, illetve Weeks tagság esetében normál tagságmegújításra használhatja fel.

INGYENES folyamatos keresés és lekötés

Ha pontosan tudja, hogy milyen üdülést szeretne, de jelenleg nem találja azt, akkor egy folyamatos keresés indítása nagyszerű megoldás, mivel elsőként értesítjük, amint álomüdülése elérhetővé válik.
Egyszerűen adja meg a kívánt üdülés keresési feltételeit, majd az RCI a nap 24 órájában és a hét 7 napján keres, és találat esetén értesíti Önt. A normál RCI tagok előre fizetik a cseredíjat folyamatos keresések indításakor, az RCI Platinum tagok viszont csak akkor fizetnek, ha egyezést találtunk, és a foglalást megerősítették.

Előzetes Plusz üdülési ajánlatok

RCI Platinum tagként Ön exkluzív előzetes betekintést kap Plusz üdülési ajánlatokba, mielőtt a normál tagok láthatnák azokat, így garantáltan a legjobb lehetőségekből válogathat!

Elsőbbségi hozzáférés

Az RCI Platinum tagságnak köszönhetően Ön az elsők között lehet a sorban, és különleges, rendkívül népszerű úti célok üdülőiben foglalhatja le csereüdülését szerte a világon, mielőtt ezeket az ajánlatokat elérhetővé tennénk a nem RCI Platinum tagoknak. Az elsőbbségi hozzáférés cserelehetőségei kizárólag a bejelentkezés előtti 90 napig érhetők el.

INGYENES lakóegységváltások és üdülői módosítások

A megerősített cserével rendelkező RCI Platinum tagok nagyobb lakóegységre válthatnak ugyanabban az üdülőben vagy azonos földrajzi régióban lévő, előnyben részesített öt másik üdülő egyikében, ha a nagyobb lakóegység elérhetővé válik a bejelentkezés előtti két hét és három nap közötti időszakban. Nincsenek további díjak, illetve nincs szükség pontok vagy csereérték használatára. Látogassa meg az RCI.com oldalt, és erősítse meg kérelmét az „Üdülési tervek” lapon a „Lakóegységváltás hozzáadása” gombra történő kattintással az RCI.com oldalon, vagy hívjon minket.

Elveszett poggyászok megtalálásában segítő nemzetközi és INGYENES szolgáltatás a MyTAG jóvoltából

Utazzon nyugodtan a MyTAG ingyenes poggyászkövetési szolgáltatásának köszönhetően. A címkék és a biztonsági matricák egy egyedi azonosítószámot tartalmaznak, így ha a személyes tárgyai elvesznek és megtalálják őket, akkor azok azonosítása és Önnek történő visszaküldése egyszerű.

RCI Platinum – Points tagsági kedvezmények:

A Points tagok kihasználhatják az ingyenes pontátruházási lehetőséget (pontok átadása egy másik RCI Points tagnak), illetve a pontjaikat két évre hosszabbíthatják meg egy év áráért, így még több idejük marad a következő csereüdülés megtervezésére és lefoglalására.

RCI Platinum – Weeks tagsági kedvezmények:

Az RCI Platinum tagok maximális deponálási csereértéket kapnak a kezdő dátum előtt kilenc-hat hónappal deponált hetek után külön díj fizetése nélkül.
Ha a kezdő dátum előtt kevesebb mint kilenc hónappal deponál, a csereérték általában csökken, de a deponálási visszaállításnak köszönhetően a tagok a maximális csereértéket kapják meg a kezdő dátum előtti hat hónapig külön díj fejében. Ez a szolgáltatás INGYENES az RCI Platinum tagoknak. Az RCI Platinum tagoknak arra is van lehetőségük, hogy egy hetet annak kezdő dátuma előtt kevesebb mint hat hónappal (180 nap) deponáljanak, miközben a teljes deponálási csereértéket megkapják. A deponálási visszaállítás fizetendő díja a deponálás időpontjában esedékes.

Utazási kedvezmények

Az RCI Platinum tagok számos utazási termék árából is kapnak kedvezményeket az RCI Travel kínálatában. Ilyen termékek például a következők:

Autóbérlés és hotelek – 50 € megtakarítás*
Csoportos üdülések – akár 250 € megtakarítás egy üdülésből**

*Az 50 € értékű autóbérlési és hotelfoglalási megtakarítás RCI Platinum tagsági évenként egyetlen autóbérlésre vagy hotelfoglalásra vonatkozik.

**A csoportos üdüléseket meghatározott utazásszervezők biztosítják, és az ajánlat igénybe vételéhez foglalásonként minimum 250 € költés szükséges.

A feltüntetett árak és a szabad kapacitások bármikor megváltozhatnak. RCI Travel: Az RCI Travel tulajdonosa és üzemeltetője az ICE Europe Ltd (cégjegyzékszám: 3793955, székhely: c/o ICE, Suite 8, Buckingham Parade, The Broadway, Stanmore, Middlesex, Egyesült Királyság, HA7 4EB, kereskedelmi név: Our Holiday Centre), amely teljes körű ABTA és ATOL biztosítással rendelkezik, és az RCI Travel márkanevet az RCI Europe-tól kapott licenc alapján használja. Az RCI Europe nem nyújt utazási szolgáltatásokat, és nem vállal felelősséget az RCI Travel által értékesített termékekért és szolgáltatásokért. Az RCI Travel ajánlatait kizárólag Magyarországon élő tagok vehetik igénybe.

TUDJON MEG TÖBBET

 

Vissza az RCI súgó oldalára