RCI Súgó

Hozza ki a legtöbbet a tagságából

Üdülői ajánlatok

Ha csereüdülést vagy Plusz üdülést keres, tekintse meg aktuális üdülői ajánlatainkat, és ellenőrizze, hogy nincsenek-e esetleg különleges ajánlatok az adott üdülőkben.

Ilyen ajánlatok lehetnek például megtakarítások all-inclusive csomagok árából, étel- és italkedvezmények, túrák, belépőjegyek és gyógyfürdős kezelések. Ezeket általában közvetlenül az üdülőnél foglalhatja le még érkezés előtt.

Plusz üdülési akciók

Gyakran vannak különleges ajánlataink Plusz üdülésekhez kapcsolódóan, ezekről e-mailben, az RCI.com oldalon és eseteként nyomtatott postai küldeményekben tájékoztatjuk. A kedvezményes Plusz üdülések lehetőséget biztosítanak egy újabb RCI üdülő felfedezésére anélkül, hogy a csereértékét kellene felhasználnia – ráadásul a normál árból is megtakaríthat. A Plusz üdülési díj lakóegységenként és nem személyenként értendő, így annyi ismerőst és családtagot vihet magával, ahányan csak elférnek az adott lakóegységben. Ezen akciók közül néhány exkluzív és kizárólag online elérhető ajánlat – egy újabb érv az RCI.com tagsági fiók regisztrációja mellett!

„Ajánlatok”

Rendszeres ajánlataink vannak RCI termékekhez és üdülésekhez kapcsolódóan – ezeket az RCI.com oldalon a tagsági fiók „Ajánlatok” részén tekintheti meg. Az ajánlatok lehetnek többek között Plusz üdülési ajánlatok, illetve Weeks tagoknak szóló csereérték-kedvezmények európai vagy nemzetközi üdülőkben.

Wyndham vállalati kedvezmények

Az RCI a Wyndham Worldwide – a világ egyik vezető üdülési vállalatcsoportjának – tagja. A Wyndham Worldwide leányvállalatai közé tartozik többek között a Wyndham Hotels, a cottages4you, a James Villa Holidays és a Hoseasons.
Jelentkezzen be RCI fiókjába, és tudja meg, hogyan használhatja fel RCI tagoknak szóló csoportvállalati kedvezményeinket:

Wyndham Hotel Group

A Wyndham Hotel Group a világ 15 vezető szállodaláncából áll, mint például a Days Inn®, a Howard Johnson®, a Ramada Worldwide®, a Travelodge®, a Wingate® By Wyndham és a Wyndham Hotels and Resorts®.

Az RCI tagok 20% kedvezményt kapnak a legjobb elérhető árból a résztvevő hotelekben.

Feltételek: A legjobb elérhető ár a meghatározás szerint a legjobb, nem korlátozott, nem minősített, interneten nyilvánosan elérhető ár a kérelmezett hotelhez, dátumhoz és szálláshoz kapcsolódóan. Bizonyos korlátozások előfordulhatnak. Az ajánlat igénybe vételéhez kattintson a fenti URL-címre, vagy hívja a fenti ingyenes számot, majd adja meg az azonosítót a foglaláskor. Az ajánlat nem érvényes, ha közvetlenül a hotelt hívja telefonon. Előzetes foglalás szükséges. Az ajánlat a szabad kapacitások függvényében áll rendelkezésre a résztevő hotelekben, és az ajánlatra időbeli korlátozások vonatkozhatnak. Az ajánlat nem vonható össze más kedvezményekkel, ajánlatokkal vagy különleges akciókkal. A kedvezményes árak helyszínenként és időszakonként változnak, és nem érvényesek csoportokra. Ahol törvény tiltja, az ajánlat érvénytelen, és nem váltható készpénzre.

cottages.com

A cottages.com gyönyörű vidéki nyaralókat, parasztházakat és modern apartmanokat kínál az Egyesült Királyságban, valamint lenyűgöző villákat és lakóházakat a tengerentúlon – a több mint 13 000 választható ingatlannak köszönhetően biztosan megtalálja az Önnek tökéletes helyszínt. Választhat a rövidebb 2, 3 vagy 4 éjszakás, illetve a hosszabb 7 vagy több éjszakás üdülésekből.
Az RCI tagok 10% kedvezményt kapnak a cottages.com áraiból.

Feltételek: A kedvezmény kizárólag új foglalásokra vonatkozik, és nem vonható össze más ajánlattal. A kedvezményt az erre szolgáló webhelyen vagy az ott feltüntetett telefonszámon kell igényelni. A kedvezményt csak a foglalás időpontjában lehet igénybe venni. A cottages.com tagsági feltételei érvényesek. A szabad kapacitások erejéig érvényes

Feltételek: A kedvezmény kizárólag új foglalásokra vonatkozik, és nem vonható össze más ajánlattal. A kedvezményt az erre szolgáló webhelyen vagy az ott feltüntetett telefonszámon kell igényelni. A kedvezmény csak a foglalás időpontjában vehető igénybe. A cottages4you foglalási feltételei érvényesek. A szabad kapacitások függvényében áll rendelkezésre.

James Villa Holidays

A James Villa Holidays több mint 2500 válogatott villát kínál mesés úti célokban világszerte – mindent az elegáns, modern és központi fekvésű villáktól kezdve, egészen a turistautaktól távoli falusi üdülőkig. Itt élvezheti a saját villával és medencével járó teret, szabadságot és nyugalmat, de van lehetősége eseménydús kikapcsolódásra, varázslatos floridai üdülésekre vagy valami kis különlegességre is a James Villa Holidays legjobb luxusajánlatainak köszönhetően.

Az RCI tagok 10% kedvezményt kapnak a James Villa Holidays és a Villas4You árából.

Feltételek: A kedvezmény kizárólag új foglalásokra és szállásra vonatkozik, és nem vonható össze más ajánlattal, kivéve ha erről a James Villa Holidays saját belátása szerint másként dönt. A luxusvillákból kapott kedvezmény felső határa 5%.

Hoseasons

A Hoseasons számos önellátó üdülést kínál az Egyesült Királyságban, többek között családi szórakoztatóparkokat, gerendaházakat, csónaktúrákat, falusi nyaralókat és városi apartmanokat. A széles kínálatban találhatók vidámsággal teli tengerparti lakókocsiparkok rengeteg helyszíni létesítménnyel, butik stílusú rusztikus gerendaházak pezsgőfürdővel, valamint saját keskeny lakóhajók a kanyargós vízi utak felfedezéséhez.

Az RCI tagok 10% kedvezményt kapnak a Hoseasons üdülőparkok és gerendaházak áraiból.

Feltételek: Az ajánlat kizárólag új Hoseasons foglalásokra érvényes, és csak a szállásbérlés költségére vonatkozik. Minimális költés szükséges. Csak RCI tagoknak, és a kedvezmény nem ruházható át. Az ajánlatok a szabad kapacitások erejéig érvényesek, és bármikor visszavonhatók.

Landal Greenparks

A Landal Green Parks gondtalan önellátó üdüléseket kínál számos gyönyörű helyen Európában. A Hollandiában, Belgiumban, Németországban, Ausztriában, Svájcban és a Cseh Köztársaságban található parkjai lenyűgöző természeti környezetben fekszenek. A tagok kijelölt ingatlanokban vehetik igénybe a kedvezményeket.

*A webhelyek és/vagy az ügyfélszolgálati központok angol nyelven működnek. A feltüntetett nyitva tartás londoni időn (GMT) alapul.

^A webhelyek és/vagy az ügyfélszolgálati központok angol, holland, francia, német és magyar nyelven érhetők el.

Vissza az RCI súgó oldalára