RCI Súgó

Hogyan regisztrálhat online

Az RCI.com kezdőlapján vigye az egérmutatót a BEJELENTKEZÉS vagy REGISZTRÁCIÓ részre, majd kattintson az „RCI tagok – online regisztráció” gombra.

How to Register Online

1. lépés: A „Regisztráljon most” oldalon először adja meg a tagsági azonosítóját a megfelelő helyen. Ha RCI Weeks tag, az RCI tagsági azonosítója kilenc karakterből álló alfanumerikus kód (például 1234-56789), VAGY ha RCI Points tag, egyetlen számjegy és egy-hét másik számjegy kombinációjából álló számsorozat (például 1-2345678).
Az RCI tagsági azonosító megadásakor kizárólag betűket és/vagy számokat használjon. Ne használjon kötőjelet vagy szóközt (példa: 12345678), majd kattintson a „Tovább” gombra.

How to Register Online

2. lépés: Az 1. lépésben megadott tagsági azonosítót a rendszer automatikusan kitölti. Adja meg a vezetéknevét a megfelelő mezőben.
Ezután adja meg az e-mail címét az alábbi mezőben. Ellenőriznünk kell a cím helyességét, ezért adja meg ismét a megfelelő mezőben.
Végül válassza ki a lakóhely szerinti országát a legördülő menüből. Ez az az ország, ahol a regisztráció időpontjában élt. Válassza ki az országát, majd kattintson a „Tovább” gombra.

How to Register Online

3. lépés: Most hozza létre a személyes bejelentkezési adatokat.
Először adjon meg egy egyedi felhasználónevet maximum 15 karakterrel.
Ha a választott felhasználónév már foglalt, tájékoztatjuk erről, és ekkor egy másikat kell választania.
A jelszóban a kis- és nagybetűk eltérőek, tehát ha nagybetűs vagy kisbetűs karaktereket használ, minden alkalommal pontosan ugyanúgy kell megadnia azokat, amikor bejelentkezik. Ne használjon különleges karaktereket a választott jelszóban (például $%&@”)
Hozzon létre egy jelszót, amely 6 és 15 karakterből áll – ne feledje, ne használjon különleges karaktereket, és a jelszóban a kis- és nagybetűk eltérőek. Kiválasztáskor ellenőriznünk kell a jelszó helyességét, ezért adja meg ismét a megfelelő mezőben.
Abban az esetben, ha elfelejti jelszavát, válaszolnia kell az Ön által választott biztonsági kérdésre a jelszó biztonságos lekéréséhez. Válasszon egyet az alábbi kérdések közül:

  • Édesanyja leánykori neve
  • Kedvenc háziállatának neve
  • Születési hely

Most válaszoljon a választott kérdésre. Ne feledje, emlékeznie kell a válaszra, ha a későbbiekben online szeretné lekérni a jelszavát.
Kattintson a „Tovább” gombra.

How to Register Online

4. lépés: Most olvassa el az RCI tagsági feltételeit, jelölje be a jelölőnégyzetet, ha egyetért azokkal, majd kattintson az „Elfogadom” gombra.

How to Register Online

Ha az online fiókját a rendszerünkben tárolttal EGYEZŐ e-mail címmel regisztrálta, azonnal bejelentkezhet. Kapni fog egy e-mailt, amelyben megerősítjük a fiók sikeres regisztrációját.

Ha az online fiókját a rendszerünkben tárolttól ELTÉRŐ e-mail címmel regisztrálta, egy aktivációs e-mailt küldünk. Kattintson az aktivációs hivatkozásra az e-mail címe megerősítéséhez.

Ha nem kapja meg ezt az e-mailt néhány másodpercen belül, ellenőrizze a levélszemét mappát. Miután az aktivációs hivatkozásra kattintott, a rendszer automatikusan belépteti az RCI.com oldalra.

Végül kap egy üdvözlő e-mailt, amelyben megerősítjük sikeres regisztrációját az RCI.com oldalon.

Ezután már szabadon böngészheti webhelyünket, többet tudhat meg tagságáról, és üdüléseket is kereshet.

Regisztráljon most

 

Vissza az RCI súgó oldalára