További szolgáltatások


Lorem Ipsum

 

 

 

További szolgáltatások – GYIK

 

> Foglalhatok Plusz üdüléseket online?
> Mik azok a last minute üdülések?
> Foglalhatok hoteleket az RCI-nél?
> Mik azok a Plusz üdülések?
> Foglalhatok last minute üdüléseket online?
> Igényelhetek vendégigazolványokat online?


Foglalhatok Plusz üdüléseket online?


Igen.

A Weeks tagok az Üdülés keresése gombra kattintsanak. Ha a Csak Plusz üdülés lehetőségre kattint, vagy az Üdülési ajánlatok lehetőséget választja, akkor megtekintheti, hogy milyen nagyszerű Plusz üdülési ajánlatok állnak az Ön rendelkezésére – a normál RCI cserék minőségével, anélkül, hogy deponálná a hetét.

Az RCI Points tagok az RCI Points üdülések fülre kattintsanak, és a Csak Plusz üdülések vagy az Üdülési ajánlatok lehetőséget válasszák a Plusz üdülések kereséséhez. Ne feledje, a pontjait nem kell használnia ezen nagyszerű üdülésekhez

Mik azok a last minute üdülések?


Az RCI last minute üdülések olyan különleges és kedvezményes árú Plusz üdülések, amelyek 45 napon belül kezdődnek. Ezen ajánlatokat rendszeresen frissítjük. Az RCI last minute üdülések olyan RCI tagoktól származhatnak, akik az utolsó pillanatban mondják le üdüléseiket, vagy akik eredetileg a saját hetüket kívánták használni idén, de az utolsó pillanatban meggondolták magukat, és mégis deponáltak. Ahelyett, hogy kihasználatlanul hagynánk ezen üdüléseket, fantasztikus áron kínáljuk azokat. A last minute üdüléseket az interneten vagy RCI tanácsadója segítségével foglalhatja le.

Foglalhatok hoteleket az RCI-nél?


Az RCI tagjaként használja az RCI Travelt az Ön igényeinek megfelelő utazási termékek és szolgáltatások lefoglalására. Egyszerűen jelentkezzen be a RCI.com oldalon, és válassza az „Utazás” fület, ahol egyszerűen foglalhat hotelt, bérautót, repülőjegyet és még sok minden mást! Felhívjuk figyelmét, hogy az RCI Travel nem minden országban érhető el.


Vissza a tetejére >

Mik azok a Plusz üdülések?


A Plusz üdülések olyan üdülések, amelyeknél nem szükséges a hetek deponálása vagy a pontok használata. A Plusz üdülések nagyszerű árakon állnak rendelkezésre, és különböző forrásokból származnak. Ilyenek lehetnek például a fennmaradó készletek, amelyek akkor keletkeznek, amikor egy RCI tag úgy dönt, hogy egy hajókörutazáson vesz részt, ahelyett, hogy a saját üdülőjében üdülne. Vagy például, amikor bizonyos régiókban exkluzív hozzáféréssel rendelkezünk számos szezonális szálláshoz. Sőt, a Plusz üdülések olyan különleges üdülések is lehetnek, amelyeket személyesen válogatunk ki a tagjainknak, és amelyek máshol nem találhatók meg. A Plusz üdülések széles választéka érhető el a weboldalunkon.

Foglalhatok last minute üdüléseket online?


Igen. A Weeks tagok a last minute üdüléseket az „Üdülés keresése” részen találhatják: itt kattintson a „Csak last minute üdülés” lehetőségre, vagy válassza az „Üdülési ajánlatok” fület. A Points tagok válasszák az „Üdülési ajánlatok” fület.


Igényelhetek vendégigazolványokat online?


Vendégigazolványt a foglalás során vagy a „Kezdőlap” fülön vásárolhat a következő módon:

1. Válassza az „Üdülési tervek” lehetőséget
2. Kattintson a „Megerősített foglalások” menüpontra
3. A csere mellett kattintson a „Vendégigazolvány létrehozása” gombra


Vissza a tetejére >