RCI Súgó

Véleménylabor

Az RCI-nél mindig is szeretjük megismerni tagjaink véleményét, és ez alól a honlapunk sem kivétel. Az Ön által adott visszajelzés segít nekünk a lehető legjobb online élményt nyújtani.

Mivel valós időben vagyunk képesek fogadni online kéréseit, így ez nagyszerű módja annak, hogy elemezzük a honlap működését, és kiderítsük, hogyan tudnánk továbbfejleszteni és javítani azt. Az Ön véleménye tényleg számít!

Hogyan küldhet visszajelzést

A visszajelzések küldése az RCI-nek tényleg egyszerű. Keresse a Visszajelzés fület az éppen megtekintett weblap jobb oldalán, majd kattintson a linkre. Visszajelzést akkor is küldhet, ha be van jelentkezve az online fiókjába.

Ha megosztaná velünk a véleményét, válasszon egy témát a legördülő listából a visszajelzési űrlapon. Értékelje honlapunkat a tájékoztatás, a design, a használat egyszerűsége és az általános élmény szempontjából. Megjegyzéseket is fűzhet hozzá.

Ha azt szeretné, hogy az RCI megkeresse Önt a visszajelzésével kapcsolatban, akkor adja meg a tagsági számát a Megjegyzések mezőben. Örömmel várjuk a pozitív és negatív visszajelzéseket is. Ügyfélszolgálati tanácsadónk 24 munkaórán belül minden visszajelzést átnéz.

Milyen típusú visszajelzéseket küldjön?

A visszajelzési űrlap elsődleges feladata, hogy rögzítse az Ön véleményét az RCI honlapjáról, de az RCI ügyfélként vagy egy előző üdülésen szerzett tapasztalatait is elküldheti.
Néhány példa az RCI tagsági visszajelzésekre:

  • Nem vagyok biztos abban, hogyan regisztrálhatok fiókot az RCI.com oldalon
  • Nem volt egyértelmű az üdüléskeresési szolgáltatás használata
  • Tudnának segíteni a hetem online deponálásával kapcsolatban?

Ezek mind jó példák olyan online kérésekre, amelyekre tudunk válaszolni, de szívesen várjuk véleményét az RCI.com továbbfejlesztésével kapcsolatban is – minden javaslatot hálásan fogadunk!

Vissza az RCI súgó oldalára