AJÁNLOTT ÜDÜLŐK

Las Vegas


 

Las-Vegas

 

A Las Vegasban töltött üdülés látványához a városi éjszaka neonfényei és a drámai szépségű természeti jelenségek egyaránt hozzátartoznak.

Las Vegas szabados életvitele miatt kiérdemelte a Bűnös város nevet. Annyira rossz, hogy már jó – Las Vegas megannyi giccses látnivalóval szórakoztatja a látogatókat.

Egyesek szerint a világon nem is érdemes máshová menni, mert Las Vegas turistaközpontjában egy helyen megtalálható az Eiffel-torony, az egyiptomi piramisok, a velencei csatornák és New York utcái is.

A Strip hét kilométeres sugárútján Las Vegas fő látnivalói csábítják a látogatókat a világhíres szállodáktól az egzotikus műsorokon és kaszinókon át a változatos színház- és kabaré-előadásokig. Ezenkívül a világ leghíresebb előadóművészei fordulnak meg a városban – a nagy nevek közül fellépett már itt Elton John és Celine Dion is.

A közeli, szintén fényárban úszó Fremont Street kaszinói a városban a legrégebbiek és legismertebbek közé tartoznak. A számtalan szórakozási lehetőség mellett Las Vegasban az éttermek palettája is végtelenül széles.

A városon közelében található Hoover-gát és Grand Canyon az USA legbámulatosabb látnivalói közé tartozik. Az 1,6 km mély, 446 km hosszan húzódó természeti csoda helikopterrel is felfedezhető. A nap végén Las Vegas ragyogó neonfénybe burkolózva kápráztatja el a visszatérőket.

Tipp:

Részvétel a Las Vegastól csupán 15 percre található Ethel M Chocolates csokoládégyár látogatásán.