AJÁNLOTT ÜDÜLŐK

A csodák világa az RCI-vel


 

Ha Ön része az RCI világának, akkor aranyló homokú tengerpartokon pihenhet szerte a világon, festői tóparti erdőkben barangolhat Skandináviában, középkori városokat és falvakat fedezhet fel a Földközi-tenger környékén, a világ legjobb golfpályáin játszhat, a legmagasabb hófödte hegycsúcsokat mászhatja meg az Alpokban vagy Aspenben, a legismertebb vidámparkokban szórakozhat a családjával Floridától kezdve Teneriféig, illetve kenyai szafarik kalandjait tapasztalhatja meg – és ez csak néhány példa a lehetőségekre. Ha Ön üdülésijog-tulajdonos, akkor nem kétséges, hogy az RCI csererendszere az üdülési élmények legcsodálatosabb világát tárja a családja minden tagja elé. Az RCI-nek köszönhetően egyetlen üdülési héttel számtalan úti cél közül válogathat szerte a világon.

Sean Lowe, az RCI európai, közel-keleti, afrikai és indiai képviseletének ügyvezető igazgatója a következőket mondta el: „Odafigyeltünk tagjainkra, akik elmondták, hogy még nagyobb választékot szeretnének az úti célokból és egyes szállástípusokból. Az RCI kiemelt célja az üdülői kínálat bövítése és az üdülési tulajdonjog még rugalmasabb használatának biztosítása, mivel tagjaink csak így tudják megszerezni a legjobb üdüléseket. Bár minden más csereüdülési szolgáltatónál több partnerüdülővel rendelkezünk, a partnerüdülőkből soha nem elég!“

Az RCI elsőként alkotta meg az üdülési csere koncepcióját, és jövőre immár 40 éve segíti az üdülésijog-tulajdonosokat a mesés üdülések megszerzésében. A hat kontinens 100 országában található több mint 4 000 RCI partnerüdülőnek köszönhetően az RCI tagság egyedülálló és páratlan választékot, illetve minőségi csereüdülési lehetőségeket kínál a szenvedélyes utazóknak. A világ egyik legnagyobb vendéglátói szervezetének, a Wyndham Worldwide csoportnak a részeként az RCI irigylésre méltó helyzetben van, mivel számos mesés üdülőben – legyen az falusi nyaraló, kemping vagy villa – képes nagyszerű értékű, exkluzív kedvezményeket kínálni a tagjainak. Mindezt a testvérmárkáknak köszönhetően, ilyenek például a Hoseasons, a Novasol, a cottages4you, a James Villa Holidays, a Landal GreenParks és a Wyndham Hotels.

Mr Lowe hozzátette: „Számunkra a kiváló minőség fenntartása ugyanolyan fontos, mint a tagjaink számára elérhető üdülők számának növelése. Büszkék vagyunk arra, hogy partnerüdülőink 45%-a RCI Gold vagy Silver Crown, illetve RCI Hospitality Award minősítésű – az RCI ezen hivatalos díjakkal ismeri el a kiváló minőségű üdülői és szolgáltatási színvonalat. És ami még jobb – saját tagjaink segítenek meghatározni ezeket a minősítéseket, azzal, hogy miután hazatértek RCI üdülésükből, kitöltik a visszajelzési kérdőíveket.“

Az RCI.com honlapja átjáró az RCI világába. Reméljük, hogy mindez egy emlékezetes utazás kezdete lesz az RCI-vel – Önnek és szeretteinek egyaránt.