Miért csatlakozzon az RCI-hez?

Lorem Ipsum

Ha többet szeretne üdülni, és a lehető legtöbbet szeretné kihozni az üdülési tulajdonjogából, akkor csatlakozzon az RCI-hez.

 

Az RCI-nél a legnagyobb választékot kapja

 

A világ legnagyobb csereüdülési szolgáltatójaként az RCI kínálja a legszélesebb választékot az üdülési úti célok és élmények tekintetében. A mintegy 100 országban található több mint 4 000 partnerüdülőnek, illetve az RCI partnerek (például James Villas, Cottage4you) egyre növekvő számú csereajánlatainak köszönhetően sehol máshol nem talál ilyen változatos kínálatot.

 

Teljes mértékben Ön dönt

 

Az RCI tagsággal elérhető egyedülálló csererendszerben tetszés szerint üdülhet, és teljes mértékben Ön dönthet az egyes cserelehetőségekről.

 

Akár a Weeks vagy Points rendszert választja, rugalmasan cserélhet hasonló értékű tulajdonjogokat, illetve kisebb értékű foglalás esetén deponálási jóváírást vagy pontkülönbözetet kaphat, amelyet egy újabb csereüdülés foglalásához használhat fel. Az RCI csererendszer másik egyedülálló előnye a deponálások összevonása, illetve a pontok megtakarítása vagy kölcsönzése, amelyekkel nagyobb értékű tulajdonjogokat cserélhet – így álomüdülése máris felfedezésre váró valósággá válik.

 

Többet kap a tagságáért

 

Az RCI-nél tényleg többet kap a tagságáért, mint bárhol máshol. A világ legnagyobb csereszolgáltatójának nagyszerű csereelőnyei mellett az RCI tagjai számos egyéb tagsági előnyöket is kihasználhatnak. Ilyenek például a következők:

 

Plusz üdülések és last minute ajánlatok

 

Az RCI készpénzes üdülései, amelyekhez nem kell használnia az üdülési tulajdonjogát.

 

Vendégigazolványok

 

Hagyja, hogy a családtagjai és barátai is megtapasztalják egy minőségi RCI üdülés élményét – legyen szó akár cseréről, Plusz üdülésről vagy last minute ajánlatról.

 

Csereérték- és pontvédelem

 

Ne veszítse el a csereértékét vagy pontjait, ha valamilyen okból le kell mondania az üdülését – használja a csak tagoknak elérhető exkluzív csereérték- és pontvédelem szolgáltatást!

 

RCI Travel

 

A cserefoglalás utáni következő lépés az utazás megszervezése. Az RCI Travel leveszi a terhet az Ön válláról, ha repülőjegyek, bérautók, reptéri parkolás vagy egyéb szolgáltatások foglalásáról van szó! 

 

RCI Platinum

 

A tagok, akik még többre vágynak, válasszák az RCI Platinum tagságot! Ez a továbbfejlesztett tagság exkluzív Platinum kedvezményeket és számos RCI-vel kapcsolatos előnyt biztosít a tagoknak, többek között tagsági jóváírásokat, biztonságos poggyászkövetést az utazáshoz, ingyenes kóstolókártyát és még sok minden mást!

 

Az RCI-hez történő csatlakozás első lépése annak megállapítása, hogy milyen tulajdonjoggal rendelkezik...