Miért csatlakozzon az RCI-hez?

what are the benefits of buying timeshare holidays

Ha már rendelkezik timeshare üdülési joggal, és szeretné maximalizálni annak előnyeit, akkor csatlakozzon hozzánk, és tapasztalja meg az üdülési lehetőségek világát!

 

what are the benefits of buying timeshare holidays

Az RCI a világ legnagyobb timeshare csereüdülési szolgáltatója. A több mint 100 országban található közel 4500 partnerüdülőnek, a testvérvállalataink válogatott márkáinak (például James Villa Holidays, Cottages.com, Landal GreenParks), illetve hajókörutazási partnereinknek köszönhetően sehol máshol nem talál ekkora választékot az úti célok és élmények tekintetében.

 

what are the benefits of buying timeshare holidays

Ha már van timeshare üdülési joga, és szeretne belőle többet kihozni az üdülési választék és a tagsági előnyök tekintetében, akkor csatlakozzon az RCI-hez, és közel 4500 partnerüdülői ingatlanhoz férhet hozzá több mint 100 országban. Ha regisztrálja timeshare hetét csereüdülési hálózatunkban, akkor egy vagy több üdülést kaphat nemzetközi úti célokban – mindezt azonos cseredíjért ingatlanonként és hetenként.

 

A választott tagsági típustól (RCI Weeks vagy RCI Points), illetve a lakóegység és a hét méretétől, helyétől és keresletétől függően, a timeshare tulajdonjogához egy RCI csereértéket vagy pontértéket rendelünk hozzá. Egyszerűen foglal egy azonos vagy kisebb értékű üdülést, és megfizeti a cseredíjat. Ha egy igazán különleges üdülést szeretne a családjával, vagy egy olyan üdülőt, amely a csereértékéhez vagy pontértékéhez képest többe kerül, az RCI lehetővé teszi, hogy összevonja az egyes használati évekhez tartozó heteit, illetve pontokat takaríthat meg és kölcsönözhet az éves pontmennyiségéből, és valóra válthatja álmai üdülését.

 

Mindig cserélhet kisebb csereértékű üdülőkbe is, vagyis egy nagy értékű heti tulajdonjogot elcserélhet két vagy három kisebb értékű RCI csereüdülésre.

 

what are the benefits of buying timeshare holidays

RCI tagként nemcsak hozzáfér csereüdülési hálózatunkhoz, de nagyszerű kedvezményekre is jogosult készpénzes üdülésekből. Az RCI last minute ajánlatok és a Plusz üdülések még több lehetőséget biztosítanak a hetei vagy a pontjai felhasználása nélkül. Továbbá last minute foglalási kedvezményeket is kínálunk csökkentett pontértékekkel, illetve kedvezményes csereajánlatokat, amelyekkel felhasználhatja megmaradt jóváírásait vagy pontjait – így semmi sem vész kárba!

 

RCI tagként számos egyéb előnyre jogosult – többek között az alábbiakra:

 

Üdülői ajánlatok –üdülői megtakarítások all-inclusive csomagok árából, étel- és italkedvezmények, túrák, belépőjegyek és gyógyfürdős kezelések.

Saját ajánlatok – minden tag kap egy online fiókot, amikor csatlakozik az RCI-hez. A „Saját ajánlatok” kizárólag online elérhető megtakarítások RCI termékek és üdülések árából, beleértve a Plusz üdülési akciókat, a csereérték-kedvezményeket és a cseredíj-megtakarításokat.

Hajós csereüdülések – használja fel heteit vagy pontjait a megfelelő cseredíjjal együtt, és válogasson nemzetközi hajós csereüdülések kínálatából.

Üdülési védelem –biztosítsa pontjait vagy csereértékét arra az esetre, ha valamilyen okból utazás előtt le kell mondania az üdülését. A pontjait vagy csereértékét jóváírjuk RCI számláján, így ismét felhasználhatja azokat.

RCI Travel –szabaduljon meg a csereüdüléséhez tartozó repülőjegyek megtalálásának terhétől, és hagyja, hogy az RCI Travel intézze a repülőjegyek, bérautók, reptéri parkolás és egyéb szolgáltatások foglalását!

RCI Platinum – a legmagasabb szintű tagságunk több mint € 547 értékben kínál stílusos előnyöket, kedvezményeket, tagsági jóváírásokat, poggyászkövetést és reptéri várótermeket.

 

†Tekintse meg az RCI Travel feltételeit

 

CSATLAKOZÁS AZ RCI-HEZ