Utazási/lemondási információk

Frissítve: 2020.08.06.

Szabályzatainkat úgy módosítottuk, hogy segítsünk Önnek magabiztosan foglalni, és tekintettel ezekre a bizonytalan időkre, igyekszünk segíteni Önnek meghozni a megfelelő döntést az üdülési körülményeire vonatkozóan.

Ha az Üdülése a következő 30 napon belül esedékes, kérjük hívjon minket, vagy használja Online Súgónkat.

Ha az RCI üdülés lemondását fontolgatja, kérjük ne mondja le üdülését online az RCI.com oldalon: hívjon fel minket, és beszéljünk a lehetőségeiről!

A 2020. augusztus 1. és 2021. március 31. közötti bejelentkezési dátumú foglalások esetén támogatjuk Önt, ha a foglalásnak az utazástól számított 30 napon belüli lemondása vagy módosítása mellett dönt, amennyiben :

  • Partnerüdülőnk zárva van;
  • Az üdülőbe való eljutását utazási korlátozások akadályozzák, például járattörlések;
  • Önnek vagy az Önt az utazásra elkísérő személynek sajnos olyan alapbetegsége van, amely növelheti a COVID-19 fertőzés kockázatát, és ezáltal megakadályozhatja Önt vagy a személyt az utazásban;
  • Kormányzati vagy helyi hatósági korlátozások vannak érvényben, amelyek megakadályozzák, hogy Ön a terveknek megfelelően élvezhesse az üdülését.


Ha a fenti körülmények fennállnak, és Ön módosítani kívánja foglalását egy másik úti célra, hívjon minket! Tanácsadóink tudják, hogy jelenleg mely üdülők érhetők el, hol és mikor, és segítenek megtalálni az alternatív úti célt.

Ha inkább lemondaná üdülését, a Csereüdülések esetében RCI tagsági fiókjához hozzárendeljük a foglaláshoz használt összes pontot vagy teljes csereértéket, valamint ez vonatkozik a teljes cseredíjra és a teljes pontvédelem vagy teljes csereérték-védelem díjára is (ha van ilyen).

Plusz üdülések esetében RCI tagsági fiókjában jóváírjuk az eddig kifizetett teljes összeget. A lemondás dátumától számított hat hónap áll rendelkezésére, hogy ezt a jóváírást csereüdülésre vagy Plusz üdülésre használja fel az Ön által választott úti célon.

Előfordulhat, hogy az utazása ezután van, de a csereüdülések esetében a deponált hét vagy az eredetileg felhasznált pontok érvényességi időszakán belül kell lennie. Önnek RCI tagnak kell lennie az átütemezett üdülés időpontjában.

Foglalásainál javasoljuk, hogy utazás előtt ellenőrizze az üdülő weboldalát, vagy ha bármilyen kérdése van, vegye fel velük a kapcsolatot közvetlenül!^

Ha hotelt, kölcsönzött autót, hajókörutat vagy tevékenységeket foglalt le az RCI Travel†-en, az RCI Cruise°-on vagy harmadik fél partnereinken keresztül, akkor az egyes szolgáltatókkal kell felvennie a kapcsolatot azok saját lemondási szabályzataiért.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a lehető leggyorsabban támogassuk tagjainkat az ilyen példátlan időkben, azonban nagyon sok hívást kapunk, így ezekben a bizonytalan időkben arra kérjük Önt, hogy utazása előtt tekintse át az összes országspecifikus tanácsot és ajánlott iránymutatást.

Ha további információra van szüksége, hívjon minket a 06 1 481 4709-es számon

Tanácsadóink jelenleg hétfőtől péntekig 9:00–17:00 óra között érhetők el.

Ha pontvédelmet vagy csereérték-védelmet szeretne hozzáadni a meglévő csereüdülési foglalásához, ezt a bejelentkezés előtti napig bármikor megteheti.

Ezt az online fiókjában adhatja hozzá, vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül intézheti.További információk ezekről a termékekről:

Pontvédelem

Weeks csereérték-védelem

 ^Az Ön által meglátogatni kívánt üdülő felelős azért, hogy biztosítsa a vendégeknek a foglalt időpontokon rendelkezésre álló létesítményekkel kapcsolatos legfrissebb információkat, valamint megtegye a helyszínen szükséges egészségügyi és biztonsági intézkedéseket. Az RCI nem vállal felelősséget sem az üdülő által biztosított, sem az általa nem közölt információkért, továbbá az üdülőben érvényben lévő vagy elmaradt egészségügyi és biztonsági intézkedésekért sem.

Az † RCI Travel szolgáltatásait a Contemporary Travel Solutions Ltd nyújtja, valamint üzemelteti, cégjegyzékszám: 06664958, székhely: Building 4, Manchester Green, 337 Styal Road, Manchester M22 5LG. A Contemporary Travel Solutions Ltd repülőutat is tartalmazó csomagokat árusít a 11285 ATOL szám alatt, valamint P6913 számmal az ABTA tagja. Ha egyéni utazási szolgáltatásokat, például csak szállást vásárol, ez a védelem nem érvényes. Az RCI Travel vállalatnál kezdeményezett összes foglalásra annak saját foglalási feltételei érvényesek. A Contemporary Travel Solutions az RCI Travel márkanevet az RCI Europe-tól kapott licenc alapján használja. Az RCI Europe az RCI Travel vállalattól független jogi személy. Az RCI Europe nem nyújt utazási szolgáltatásokat, és nem vállal felelősséget az RCI Travel által értékesített termékekért és szolgáltatásokért. Nem minden RCI Travel termék érhető el minden országban. UK Copyright © 2019 RCI Travel. Minden jog fenntartva.