Over RCI

About RCI

 

RCI is 's werelds toonaangevende aanbieder van vernieuwende producten en diensten voor de wereldwijde vakantie- en vrijetijdssector.

 

Resort Condominiums International, vandaag de dag beter bekend onder de naam RCI, is opgericht in 1974 als aanbieder van vakantieruildiensten voor Amerikaanse eigenaren van vakantiebezit.

 

RCI groeide snel uit tot een drijvende kracht achter de groei binnen de vakantiebezitbranche, aanvankelijk alleen in de VS, maar al snel trok het ook ontwikkelaars van vakantieverblijven uit heel Europa en andere regio's aan tot de markt voor vakantiebezit. In 2001 introduceerde RCI als eerste het Points-systeem, dat RCI-leden meer flexibiliteit en meer waar voor hun lidmaatschapsbijdrage biedt, terwijl het de aan RCI gelieerde ontwikkelaars van een extra verkoopplatform voorziet. De onderneming staat al sinds 1974 vooraan in de branche voor gedeeld vakantie-eigendom en wordt door veel van de toonaangevende vakantieverblijfontwikkelaars gezien als de spil voor hun eigen groei en zakelijk succes.

 

De kernactiviteit van RCI is het aanbieden van ruilvakantiediensten. RCI biedt haar gemeenschap van 3,7 miljoen aangesloten eigenaren van vakantiebezit wereldwijd een breed scala aan hoogwaardige vakantie-ervaringen op meer dan 4000 vakantieverblijven in zo'n 100 verschillende landen, via de vakantiebezit-ruilnetwerken RCI Weeks en Points. Sinds de oprichting in 1974 heeft RCI haar positie van wereldleider als aanbieder van lidmaatschapsdiensten, het aantal aangesloten vakantieverblijven en het aantal geboden ruilvakanties weten te handhaven, met een constant hoge kwaliteit van de aangesloten vakantieverblijven.

 

De onderneming bevestigt per jaar meer ruiltransacties dan welke van haar concurrenten dan ook.

 

De onderneming biedt haar leden ook vele exclusieve lifestyle-voordelen, zoals RCI Travel-diensten en RCI Platinum-lidmaatschappen, die een nog betere ledenervaring bieden, inclusief voorrang tot speciaal geselecteerde en aangeworven accommodaties en beloningen voor transacties, die kunnen worden gebruikt bij het boeken van een toekomstige RCI-vakantie of -dienst. Onlangs is zowel het Weeks-programma als het Points-programma verbeterd, waardoor deze nog transparanter en flexibeler en eenvoudiger in gebruik zijn – en dat alles om leden via hun RCI-lidmaatschap de beste waar voor hun vakantiebezit te bieden.

 

RCI is al vele jaren een innovator in de vakantiebezitsector en handhaaft de hoogste normen van kwaliteit en excellentie als groeipartner voor de bij RCI aangesloten vakantieverblijven. De onderneming investeert aanzienlijk in een nog betere dienstverlening om leden meerwaarde en onvergetelijke vakantie-ervaringen te bieden.

 

RCI maakt deel uit van de Wyndham Worldwide Group, een van de grootste hospitality-ondernemingen, verspreid over zes continenten. Wyndham heeft een portefeuille van eersteklas vakantieverblijven van wereldberoemde merknamen, zoals The Hoseasons Group en Landal GreenParks. The Wyndham Group stuurt elk jaar weer bijna 5 miljoen gezinnen op fantastische vakantiebezit-ruilvakanties en huurvakanties.