Over RCI

About Us

 

In 1974 begonnen Jon en Christel De Haan met hun missie om de timeshare-beleving te verbeteren met hun pioniersrol in de ontwikkeling van het ruilvakantieconcept. De familie De Haan ontwikkelde een systeem waarmee eigenaren tijd in hun eigen vakantieverblijf konden ruilen tegen een verblijf in een ander vakantieverblijf dat deelnam aan het ruilprogramma. Op deze manier leverden ze meer flexibiliteit en keuze aan eigenaren van vakantiehuizen – de eerste eigenaren van vakantiebezit. Bijna een halve eeuw later genieten miljoenen mensen van de voordelen en vrijheid van vakantiebezit en het lidmaatschap van een vakantieruilnetwerk.

 

Vandaag de dag zijn we nog steeds de wereldwijde leider in vakantieruildiensten, met het grootste ruilnetwerk van vakantieverblijven ter wereld. En daarbij bieden we een reeks van ongeëvenaarde producten en diensten die zijn ontwikkeld om de vrijetijdsbesteding van onze leden te verbeteren. Dit zijn allemaal redenen waarom meer vakantieverblijven hun vertrouwen in ons stellen dan in enig ander bedrijf ter wereld voor het leveren ruildiensten aan hun eigenaren.

 

RCI staat voor Resort Condominiums International. We zijn onderdeel van het Wyndham Destination Network, een van de grootste hospitality-merken ter wereld. Wyndham is actief op zes continenten, heeft een eersteklas portfolio van wereldberoemde merken en helpt per jaar bijna vijf miljoen families om op vakantie te gaan. Doordat we samenwerken met onze partners van de Wyndham-bedrijvengroep hebben we toegang tot alle expertise, ervaring en ondersteuning die nodig is om ervoor te zorgen dat onze leden de vakantie-ervaring van wereldklasse ontvangen die ze verdienen.

 

Met onze drie primaire ruilprogramma’s, RCI Weeks, RCI Points en The Registry Collection, helpen we onze leden om ertussenuit te gaan en de wereld te ontdekken vanuit bijna 4500 aangesloten vakantieverblijven in meer dan 100 landen. Leden kunnen ook profiteren van andere fantastische aanbiedingen en besparingen op exclusieve vakanties tegen betaling voor leden – RCI Last-minute aanbiedingen en Extra Vakanties – zonder weken of punten te hoeven gebruiken om van een extra vakantie te genieten. Als lid van RCI kunt u profiteren van een reeks van andere reisopties, zoals cruisetochten, excursies en stedentrips met hotel, evenals tal van andere vakantie- en levensstijlvoordelen via ons RCI Platinum-lidmaatschap.

 

Bij RCI begrijpen we dat u, ongeacht de drukte van het bestaan, de tijd koestert die u elk jaar vrijmaakt en doorbrengt met de mensen die u het meest dierbaar zijn en met wie u dingen beleeft waar u uw hele leven aan terugdenkt. We zullen er alles aan doen om u die belevenis te bezorgen – omdat uw vakantie bij ons centraal staat!