Zoals de meeste goede bedrijven zijn we begonnen met een idee...

RCI staat voor Resorts Condominiums International. In 1974 bedachten onze oprichters Jon en Cristel DeHaan het concept timesharevakantie. Ze realiseerden zich dat het ruilen van vakantiehuizen eigenaren van vakantiebezit meer keuze geeft en waarde toevoegt aan de vakantie-ervaring. Zij ontwikkelden een systeem waarmee eigenaren van vakantiebezit een vakantie in hun eigen vakantieverblijf konden ruilen voor een verblijf van dezelfde duur in andere vakantieverblijven die zich bij het ruilprogramma van RCI hadden aangesloten. Hierdoor kregen eigenaren van vakantiebezit meer flexibiliteit en keus, en dit zorgde bij miljoenen mensen voor een revolutie op vakantiegebied.

Vandaag de dag zijn we nog steeds de grootste aanbieder van ruilvakanties ter wereld, en beschikken we over het grootste netwerk van vakantieverblijven, bestemmingen en vakantie-ervaringen voor eigenaren van vakantiebezit. Er zijn meer vakantieverblijven bij onze eersteklas ruilvakantiedienst aangesloten dan bij welk ander ruilvakantiebedrijf ter wereld.

Wij bij RCI begrijpen dat u de tijd die u elk jaar reserveert voor vakanties met familie en vrienden erg belangrijk vindt, ongeacht hoe druk uw leven is. We helpen u graag om onvergetelijke herinneringen te creëren, omdat uw vakantie bij ons centraal staat.

Onze levensloop

INSPIRE A WORLD OF TRAVELERS

Share your trips with the world and inspire other members. Your story could be featured on RCI.com, RCI social media posts.
Terms & Conditions

 
 

Vandaag

Door middel van onze ruilprogramma's RCI Weeks en RCI Points bieden we onze leden toegang tot aangesloten vakantieverblijven in meer dan 110 landen, en de ruilkosten zijn overal hetzelfde. Onze leden kunnen ook profiteren van geweldige aanbiedingen voor huuraccommodaties bij onze partnerbedrijven, en extra's voor reizen en vakanties. En met een upgrade naar een RCI Platinum-lidmaatschap kunt u gebruikmaken van nog meer lifestylevoordelen, zowel thuis als op vakantie.

LIDMAATSCHAPSVOORDELEN BEKIJKEN

Hebt u al vakantiebezit?

Als u al vakantiebezit hebt bij onze aangesloten vakantieverblijven, kunt u hier nog meer van profiteren. Word lid van RCI om uw vakantiebezit te ruilen voor vakanties over de hele wereld.

WORD LID VAN RCI »

Al RCI-lid?

Registreer u voor een online account waarmee u de beschikbaarheid van vakanties kunt bekijken, uw ledenvoordelen kunt beheren en nog veel meer.

REGISTREREN »