Wat zijn RCI Extra Vakanties en last-minute aanbiedingen?

Extra Vakanties en last-minute aanbiedingen zijn 'cash' boekingen van vakantieaccommodaties in bij RCI aangesloten vakantieverblijven.

U betaalt voor de accommodatie — niet per persoon — waardoor Extra Vakanties en last-minute aanbiedingen extra voordelig zijn.

De prijzen van een Extra Vakantie beginnen al bij €269 per week voor een studio of een hotelkamer. Last-minute aanbiedingen zijn Extra Vakanties met een reisdatum binnen 45 dagen na de boekingsdatum. Ze zijn beschikbaar vanaf €255.

 

Waarom zou ik een Extra Vakantie of last-minute aanbieding boeken?

1. Bewaar uw ruilkracht en punten voor RCI-ruilvakanties

Extra Vakanties en last-minute aanbiedingen zijn 'cash' boekingen, net als op de gewone markt, maar ze zijn exclusief beschikbaar voor RCI-leden.

2. Bespaar nog meer met onze regelmatige kortingen!

Last-minute aanbiedingen zijn al verkrijgbaar vanaf €255 per week. De prijzen zijn voor de accommodatie, niet per persoon. We houden regelmatig uitverkoopacties voor Extra Vakanties, inclusief onze populaire '2 voor de prijs van 1'-aanbiedingen. U kunt dus genieten van nog meer voordelen en nog meer vakantieverblijven.

3. Gegarandeerde kwaliteit

Extra Vakanties en last-minute aanbiedingen worden aangeboden bij onze aangesloten vakantieverblijven. Alle vakantieverblijven hebben een beoordeling, op basis van feedback van leden, inclusief de niveaus Gold Crown, Silver Crown en Hospitality. U kunt er zeker van zijn dat de kwaliteit van de accommodatie hetzelfde is als die van onze vakantieverblijven, waar u ook verblijft.

4. Ontdek meer bij RCI aangesloten vakantieverblijven

Het aantal Extra Vakanties en last-minute aanbiedingen dat u kunt boeken is onbeperkt, dus waarom zou u alleen RCI-ruilvakanties boeken?

5. Meer vakanties met uw vrienden

Waarom neemt u uw vrienden niet mee? U kunt een grotere accommodatie of meerdere appartementen in hetzelfde vakantieverblijf boeken. Ook kunt een gastencertificaat aanschaffen, zodat uw vrienden onafhankelijk van u kunnen reizen.

6. Een andere manier om onze vakantieverblijven te leren kennen

Als u naar een specifiek vakantieverblijf wilt, maar er is geen ruilvakantie beschikbaar in de door u gewenste periode, dan is er misschien wel plek voor een Extra Vakantie. Als alle gedeponeerde weken zijn geboekt, maar we weten dat er vraag is van onze leden, dan kunnen we mogelijk huurvakanties regelen bij het vakantieverblijf, als de beschikbaarheid dat tenminste toelaat.

Hebt u al vakantiebezit?

Als u al vakantiebezit hebt bij onze aangesloten vakantieverblijven, kunt u hier nog meer van profiteren. Word lid van RCI om uw vakantiebezit te ruilen voor vakanties over de hele wereld.

WORD LID VAN RCI »

Al RCI-lid?

Registreer u voor een online account waarmee u de beschikbaarheid van vakanties kunt bekijken, uw ledenvoordelen kunt beheren en nog veel meer.

REGISTREREN »