RCI Points uitgelegd

 

 

Afhankelijk van de puntenwaarde, beschikbaarheid & algemene voorwaarden van het lidmaatschap

 

Uw RCI Points-lidmaatschap biedt u de vrijheid om meer dan 4000 zorgvuldig geselecteerde aangesloten vakantieverblijven in ruim 100 verschillende landen te ontdekken.

 

Het RCI Points-programma biedt RCI-leden een flexibele manier om hun eigen vakantie-eigendom te ruilen tegen vakantietijd in andere vakantieverblijven wereldwijd. Aan uw vakantie-eigendom wordt een puntenwaarde toegekend, gebaseerd op een scala van factoren, zoals:

 

  • De beschikbaarheid in uw vakantieverblijf

  • De vraag naar uw vakantieverblijf

  • De Locatie van uw vakantieverblijf

  • De kwaliteit van uw vakantieverblijf

  • Het type appartement waarvan u eigenaar bent

  • De tijd van het jaar die u bezit

  • De feedback op beoordelingskaarten van leden die in uw vakantieverblijf hebben verbleven

 

Deze puntenwaarde is het aantal punten dat u elk gebruiksjaar krijgt toegewezen om in te ruilen voor vakantietijd.

 

Het RCI Points-lidmaatschap biedt zoveel meer dan een traditionele ruil van een week voor een week

 

Flexibiliteit - U beslist waarheen en wanneer u reist en wat de grootte van uw accommodatie is op basis van beschikbaarheid en het aantal punten in uw bezit.

 

Short Breaks - Behalve dat u tegen hele weken kunt ruilen, kunt u ook beschikbare korte vakanties boeken, tot tien maanden voor de incheckdatum, ook als het maar voor één overnachting is. Deze zijn voornamelijk beschikbaar in vakantieverblijven in de VS. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Spaar & Leen - Maak op uw manier gebruik van uw vakantie-eigendom, door punten te sparen voor het volgende gebruiksjaar of zelfs door punten te lenen van het volgende gebruiksjaar.

 

Andere ruilmogelijkheden: Als RCI Points-lid hebt u tevens de flexibiliteit om punten in te wisselen voor reisproducten via het RCI Points-partnerprogramma. U kunt uw punten ruilen tegen producten zoals hotelverblijven, huurauto's, kaartjes voor attracties en meer.