RCI Weeks uitgelegd

 

 

Afhankelijk van beschikbaarheid en lidmaatschapsvoorwaarden

 

Uw RCI Points-lidmaatschap biedt u de vrijheid om meer dan 4000 zorgvuldig geselecteerde aangesloten vakantieverblijven in ruim 100 verschillende landen te ontdekken.

 

U kunt met een gerust hart boeken, in de wetenschap dat RCI al sinds 1974 vakantiebezitruilen organiseert. Daarom vertrouwen elk jaar weer 3,7 miljoen leden/gezinnen hun vakantieplannen toe aan ons. Of u nu op zoek bent naar de vakantie van uw dromen, een all-in korte vakantie, een welverdiende winterzon of een last-minute uitstapje, met uw RCI-lidmaatschap ligt het allemaal binnen handbereik.

 

De ruilprocedure is eenvoudig, wanneer uw weet hoe het werkt. Deponeer uw week/weken zo vroeg mogelijk bij RCI en kies uit de beschikbare weken die andere leden gedeponeerd hebben om uw ruil te maken.

 

Ruilen is eenvoudig!

 

Deponering - Door te deponeren krijgt u toegang tot al uw ruilmogelijkheden, en het mooiste is dat deponeren helemaal gratis is! Om te deponeren hoeft u nog niet te weten waar u naartoe wilt of wanneer u op reis wilt. U kunt uw ruilvakantie op een later tijdstip plannen. U kunt uw week deponeren op RCI.com of door ons te bellen.

 

Ruilzoekopdracht - U kunt uw ruil eenvoudig online aanvragen. Als de vakantie die u zoekt niet beschikbaar is, kunt u een lopende zoekopdracht opgeven, dan zoeken wij dag en nacht voor u verder. U kunt ons natuurlijk ook bellen. Wij spreken dan de mogelijkheden met u door.

 

Het is belangrijk om uw week/weken zo vroeg mogelijk te deponeren, tot 2 jaar voor de begindatum, want op die manier profiteert u van een maximale ruilkracht – 'deponeringskoopkracht' is de waarde die aan uw deponering wordt toegekend en die u nodig hebt om een ruil te doen. Hoe meer ruilkracht u hebt, hoe meer vakanties er voor u openstaan.

 

Ruilbevestiging - Zodra u uw vakantieaanvraag hebt ingevuld, ontvangt u per e-mail of reguliere post uw bevestiging. U wordt verzocht om deze mee te nemen op uw ruilvakantie.

 

Een paar opmerkingen over ruilkracht...

 

U weet exact waar u staat met RCI. Bij de meeste ruilorganisaties tast u feitelijk in het duister over de waarde van uw week. Bij RCI hebt u echter de volgende voordelen:

 

Ruilkrachttransparantie - Uw ruilkracht is de waarde die RCI toekent aan uw week op het moment van deponering, die bepaalt welke ruilbeschikbaarheid u krijgt te zien als u een ruilvakantie zoekt. Klik hier om meer te weten te komen over deponeren en ruilkracht.

 

Deponeringskrediet - Als u een ruilvakantie boekt met een lagere ruilkracht dan die van uw deponering, krijgt u een deponeringskrediet dat u kunt gebruiken voor een toekomstige ruilvakantie.

 

 

Deponeringen combineren - Als u een ruilvakantie boekt met een ruilkracht die hoger is dan die van uw afzonderlijke deponeringen, kunt u tegen extra kosten twee of meer van uw deponeringen of deponeringstegoeden combineren, waarmee u toegang krijgt tot nog meer vakantiemogelijkheden.