RCI Help

RCI Platinum-lidmaatschap

RCI Platinum

Het RCI Platinum-lidmaatschap is het hoogste lidmaatschapsniveau dat we aanbieden – voor een scala aan waardevolle extra voordelen, boven op alle andere fantastische voordelen die u als RCI-lid al ontvangt.

Als RCI Platinum-lid profiteert u van exclusieve voordelen, zoals toegang met voorrang tot vakanties naar populaire bestemmingen, mogelijkheden voor gratis appartementupgrades en aanzienlijke besparingen op RCI-transacties. U kunt ook gebruikmaken van extra kortingen op reizen, winkelen, dineren, attracties en vreemde valuta en u ontvangt GRATIS de wereldwijde bagagetraceerservice van MyTAG en nog veel meer.
De belangrijkste voordelen zijn:

Extra ledenvoordelen

Extra ledenvoordelen is een 'geld terug' beloningsprogramma waarmee u tegoeden op uw RCI-account kunt verdienen wanneer u de volgende transacties uitvoert:

Boekingen van Extra Vakanties – € 24
RCI-gastencertificaat – € 18
Boekingen bij Points-partners – € 18 (alleen Points-leden)
Wanneer u deponeringen of deponeringskredieten combineert – € 18 (alleen Weeks-leden)

De verworven extra ledenvoordelen kunnen worden gebruikt voor toekomstige ruilboekingen, Extra Vakanties, last-minute aanbiedingen, gastencertificaten en, alleen voor Weeks-leden, verlenging van het standaard lidmaatschap.

GRATIS lopende zoekopdracht en reservering

Als u precies weet welke vakantie u wilt, maar deze vakantie op het moment niet beschikbaar is, kunt u een lopende zoekopdracht starten, zodat u als eerste op de hoogte wordt gesteld wanneer uw droomvakantie beschikbaar komt.
U hoeft alleen de zoekcriteria voor de gewenste vakantie in te voeren. RCI gaat dan zeven dagen per week, dag en nacht voor u op zoek. Zodra wij een vakantieverblijf hebben gevonden dat aan uw zoekcriteria voldoet, stellen wij u daarvan op de hoogte. Standaard RCI-leden kunnen hun ruilkosten vooraf betalen om een lopende zoekopdracht te openen, maar RCI Platinum-leden betalen alleen een vergoeding wanneer een passende ruil is gevonden en de boeking is bevestigd.

Vooraankondigingen van uitverkoopacties voor Extra Vakanties

Als lid van RCI Platinum krijgt u een exclusieve vooraankondiging wanneer Extra Vakanties in de uitverkoop gaan, nog voordat de algemene uitverkoop begint, wat betekent dat u de eerste keus hebt!

Toegang met voorrang

Met uw RCI Platinum-lidmaatschap staat u vooraan in de rij om een ruilvakantie te boeken op een aantal speciaal verworven, bijzonder gewilde bestemmingen over de hele wereld, voordat deze beschikbaar zijn voor reguliere RCI-leden. Ruilmogelijkheden met voorrang zijn exclusief beschikbaar voor u, tot 90 dagen vóór het inchecken.

GRATIS appartementupgrades en wijzigingen van vakantieverblijf

RCI Platinum-leden met een bevestigde ruil kunnen een verzoek indienen om naar een groter appartement in hetzelfde vakantieverblijf of in een keuze uit vijf vakantieverblijven in hetzelfde geografische gebied te upgraden als er binnen twee weken tot drie dagen voor de incheckdatum één beschikbaar komt. Hiervoor zijn geen extra kosten of punten/ruilkracht verschuldigd. Ga naar RCI.com en bevestig uw aanvraag via het tabblad Vakantieplannen en klik op 'Appartementupgrade toevoegen' op RCI.com, of bel ons.

GRATIS wereldwijd bagagetraceerpakket van MyTAG

Reis met een gerust hart dankzij de gratis bagagetraceerservice van MyTAG. De labels en beveiligingslabels bevatten unieke identificatienummers, dus wanneer u uw persoonlijke bezittingen kwijtraakt en ze worden teruggevonden, kunnen ze eenvoudig worden geïdentificeerd en aan u worden teruggegeven.

RCI Platinum-voordelen voor Points-leden:

Points-leden profiteren van gratis overdracht van punten (geef uw punten aan een ander in aanmerking komend RCI Points-lid), punten verlengen met twee jaar voor de prijs van een, waardoor u meer tijd hebt om uw ruilvakantie te plannen en boeken.

RCI Platinum-voordelen voor Weeks-leden:

RCI Platinum-leden ontvangen de maximale deponeringskoopkracht voor weken die negen tot zes maanden voor de begindatum worden gedeponeerd, zonder dat daarvoor kosten verschuldigd zijn. Als u minder dan negen maanden voor de begindatum van uw week deponeert, krijgt u gewoonlijk minder ruilkracht. Door deponeringsherstel kunnen leden echter tegen een vergoeding tot zes maanden voor de begindatum de maximale ruilkracht ontvangen. Deze service is GRATIS voor RCI Platinum-leden. RCI Platinum-leden mogen een week ook minder dan zes maanden (180 dagen) voor de begindatum van die week deponeren en ontvangen dan de volledige deponeringskoopkracht voor de week als ze bij het deponeren de deponeringsherstelvergoeding betalen.

Reiskortingen

RCI Platinum-leden kunnen profiteren van kortingen op een scala van reisproducten die u via RCI Travel aanschaft, zoals:

Autohuur en hotels - u bespaart € 50 *
Begeleide excursies – u bespaart tot € 250 op een rondreis**

* € 50 korting op autohuur en hotel is beperkt tot één boeking van een huurauto of een hotel per voortschrijdend jaar RCI Platinum-lidmaatschap.

** Kortingen op begeleide excursies gelden voor geselecteerde aanbieders van rondreizen. Per boeking geldt een minimale besteding van € 250.

De vermelde prijzen en beschikbaarheid zijn onderhevig aan wijzigingen. RCI Travel: RCI Travel wordt beheerd door ICE Europe Ltd (geregistreerd onder nr. 3793955. Statutaire zetel: c/o ICE, Suite 8, Buckingham Parade, The Broadway, Stanmore, Middlesex, HA7 4EB, Verenigd Koninkrijk) handelend onder naam Our Holiday Centre, een aan ABTA en ATOL gelieerde onderneming, die onder licentie van RCI Europe het merk RCI Travel gebruikt. RCI Europe levert geen reisdiensten en is niet verantwoordelijk voor de producten of diensten die door RCI Travel worden verkocht. Aanbiedingen van RCI Travel gelden alleen voor leden die woonachtig zijn in het Verenigd Koninkrijk.

MEER INFORMATIE

 

Terug naar de RCI-helppagina