RCI Help

Haal alles uit uw lidmaatschap wat erin zit

Aanbiedingen van vakantieverblijven

Vergeet tijdens het zoeken naar een ruil of Extra Vakantie niet onze actuele aanbiedingen van vakantieverblijven te bekijken om te zien of er speciale aanbiedingen gelden voor de vakantieverblijven op uw shortlist.

De aanbiedingen besparen u vaak geld op all-in pakketten, eten en drinken, excursies, kaartjes voor attracties en spabehandelingen. U kunt deze aanbiedingen meestal direct via het vakantieverblijf boeken, voordat u aankomt.

Uitverkoopacties voor Extra Vakanties

We hebben geregeld speciale aanbiedingen voor Extra Vakanties, waarvan we u op de hoogte stellen per e-mail, op RCI.com en soms in mailings via de post. Een Extra Vakantie met korting geeft u de kans om een ander vakantieverblijf van RCI te ervaren zonder uw ruilkracht te hoeven gebruiken – en om geld te besparen op de prijs. Onze tarieven voor Extra Vakanties gelden voor het appartement en niet per persoon, dus u kunt net zo veel vrienden meenemen als er in het appartement passen. Sommige van deze uitverkoopacties zijn exclusieve online-aanbiedingen – nog meer reden om u aan te melden voor een ledenaccount op RCI.com!

'Mijn aanbiedingen'

We geven u regelmatig aanbiedingen op RCI-producten en vakanties – u kunt deze zien in het vak 'Mijn aanbiedingen' op uw ledenaccount op RCI.com. Voorbeelden van aanbiedingen zijn kortingen op Extra Vakanties en, voor Weeks-leden, ruilkrachtkortingen op Europese of wereldwijde bestemmingen.

Wyndham-bedrijfskortingen

RCI maakt deel uit van de Wyndham Worldwide-familie, een van de grootste vakantieaanbieders ter wereld met dochterondernemingen zoals Wyndham Hotels, cottages4you en James Villa Holidays en Hoseasons.
Log in op uw RCI-account om uit te vinden hoe u gebruik kunt maken van onze bedrijfsgroepskortingen voor RCI-leden:

Wyndham Hotel Group

Wyndham Hotel Group bestaat uit 15 van de meest toonaangevende hotelketens ter wereld, waaronder Days Inn®, Howard Johnson®, Ramada Worldwide®, Travelodge®, Wingate® By Wyndham en Wyndham Hotels and Resorts®.

RCI-leden ontvangen 20% korting op de 'Best beschikbare prijs' bij deelnemende hotels.

Algemene voorwaarden: 'Best beschikbare prijs' wordt gedefinieerd als de beste, niet-beperkte, niet-gekwalificeerde, openbaar beschikbare prijs op internet voor het aangevraagde hotel, datum en accommodatie. Er gelden bepaalde beperkingen. Klik op het bovenstaande internetadres of bel naar het bovenstaande gratis nummer en geef de ID op wanneer u reserveert. De aanbieding is niet geldig als u direct met het hotel contact opneemt. Vooraf reserveren is vereist. Deze aanbieding is afhankelijk van beschikbaarheid bij de deelnemende locaties en er kunnen blackout-data gelden. Dit aanbod kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingen, aanbiedingen of speciale promoties. Kortingen zijn afhankelijk van de locatie en de tijd van het jaar en gelden niet voor groepen. Deze aanbieding is ongeldig waar wettelijk verboden en heeft geen geldwaarde.

cottages.com

cottages.com biedt een reeks landelijk gelegen vakantiehuisjes, rustieke boerderijen en moderne appartementen in het Verenigd Koninkrijk, en ook prachtige villa's en vakantiehuizen in andere landen – en met meer dan 13.000 locaties om uit te kiezen zit de perfecte bestemming voor u er zeker tussen. U kunt er kort tussenuit gaan voor 2, 3 of 4 nachten, of voor een langer verblijf van 7 nachten of meer.
RCI-leden ontvangen 10% korting op vakantieverblijven op cottages.com.

Algemene voorwaarden: De korting geldt alleen voor nieuwe boekingen en kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. De korting moet worden gebruikt via de daarvoor bestemde site of via het unieke telefoonnummer op de site. Kortingen moeten worden gebruikt op het moment van de boeking. de algemene voorwaarden van cottages.com zijn van toepassing. Onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Algemene voorwaarden: De korting geldt alleen voor nieuwe boekingen en kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. De korting moet worden gebruikt via de daarvoor bestemde site of via het unieke telefoonnummer op de site. Kortingen moeten worden gebruikt op het moment van de boeking. De algemene voorwaarden van cottages4you zijn van toepassing. Onder voorbehoud van beschikbaarheid.

James Villa Holidays

James Villa Holidays heeft meer dan 2500 zorgvuldig geselecteerde villa's op prachtige bestemmingen wereldwijd, van chique, moderne villa's in het hart van alle actie tot rustieke retraites weg van de vakantiedrukte. Hier kunt u genieten van de ruimte, vrijheid en privacy van een eigen villa met privézwembad, maar u kunt ook kiezen voor een vakantie boordevol actie bij Leisure Resort, magische vakanties in Florida of iets bijzonders van Best of James- en Luxury-collecties.

RCI-leden krijgen een korting van 10% op James Villa Holidays en Villas4You.

Algemene voorwaarden: De korting geldt alleen voor nieuwe boekingen en accommodatie en kan niet worden gecombineerd met andere kortingen, tenzij naar goeddunken van James Villa Holidays. De korting op Luxury-villa's is maximaal 5%.

Hoseasons

Hoseasons biedt tal van self-catering-vakanties in het Verenigd Koninkrijk, met onder meer vakantieparken, blokhutten, vaarvakanties, vakantiehuisjes en stadsappartementen. Het grote assortiment bestaat uit caravanparken aan zee boordevol pret en uitgebreide voorzieningen, pittoreske clusters van rustieke knusse blokhutten compleet met bubbelbad, tot uw eigen smalle boot om de kronkelende waterwegen af te varen.

RCI-leden krijgen een korting van 10% op parken en blokhutten van Hoseasons.

Algemene voorwaarden: Aanbieding geldt uitsluitend voor nieuwe Hoseasons-boekingen en wordt alleen berekend op de kosten van de huur van uw accommodatie. Er geldt een minimale besteding. Alleen beschikbaar voor RCI-leden en niet overdraagbaar. Afhankelijk van de beschikbaarheid en kan op elk willekeurig moment worden teruggetrokken.

Landal Greenparks

Landal Green Parks biedt zorgeloze vakanties op basis van self-catering op een scala van prachtige locaties in Europa. De parken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië zijn gelegen in adembenemende omgevingen midden in de natuur. Leden kunnen profiteren van korting op geselecteerde vakantieverblijven.

*Websites zijn in het Engels en klanten worden alleen te woord gestaan in het Engels. De weergegeven openingstijden zijn vermeld in de tijd die geldt in Londen (GMT).

^ Websites en/of klantcontactcentra zijn beschikbaar in het Engels, Nederlands, Frans, Duits en Hongaars.

Terug naar de RCI-helppagina