Zo meldt u zich online aan

Beweeg uw cursor over het gedeelte INLOGGEN OF MELD U AAN op de startpagina van RCI.com en klik op de knop “RCI-leden – online aanmelden”.

How to Register Online

Stap 1: Voer op de pagina “Register Nu” uw leden-ID in de daarvoor bestemde ruimte in. Als u een RCI Weeks-lid bent, bestaat uw RCI-lidmaatschapsnummer uit een reeks van negen alfanumerieke tekens (bijv. 1234-56789), OF, als u een RCI Points-lid bent, een enkel cijfer gevolgd door zeven cijfers (bijv. 1-2345678).
Gebruik alleen letters en/of cijfers wanneer u uw RCI-lidmaatschapsnummer invoert. Laat koppeltekens en spaties weg, bv. 12345678, en klik op “Doorgaan”.

How to Register Online

Stap 2: Het lidmaatschapsnummer dat u hebt ingevoerd in stap 1, wordt automatisch ingevuld. Voer uw achternaam in het daarvoor bestemde veld in.
Voer vervolgens uw e-mailadres in het veld daaronder in. Voer het nogmaals in het daarvoor bestemde veld in, zodat we zeker weten dat het correct is.
Selecteer als laatste het land waar u woonachtig bent uit de vervolgkeuzelijst. Dit is het land waar u woonde op het moment dat u zich bij ons aanmeldde. Selecteer uw land en ga verder.

How to Register Online

Stap 3: U dient nu uw persoonlijke inloggegevens te kiezen.
Voer eerst een unieke gebruikersnaam in van maximaal 15 tekens.
Als de door u gekozen gebruikersnaam al in gebruik is, laten we u dit weten en moet u een andere gebruikersnaam kiezen.
Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig, dus als u hoofdletters of kleine letters gebruikt, moet u het wachtwoord elke keer dat u inlogt op dezelfde manier invoeren. Gebruik geen speciale tekens in uw wachtwoord zoals $%&@".
Kies vervolgens een wachtwoord van 6 tot 15 tekens. Houd er rekening mee dat u geen speciale tekens mag gebruiken en dat het wachtwoord hoofdlettergevoelig is. Voer het wachtwoord nogmaals in het daarvoor bestemde veld in, zodat we kunnen bevestigen dat het door u gekozen wachtwoord correct is.
Voor het geval dat u uw wachtwoord vergeet, vragen we u om antwoord te geven op een door u gekozen beveiligingsvraag, zodat we uw wachtwoord veilig voor u kunnen herstellen. Selecteer hiervoor een van de volgende vragen:

• Meisjesnaam van uw moeder
  • Naam van uw huisdier
  • Geboorteplaats

Geef nu het antwoord op de door u gekozen vraag. U moet uw antwoord onthouden omdat u het nodig hebt als u in de toekomst uw wachtwoord online wilt opvragen.
Klik op “Doorgaan”.

How to Register Online

Stap 4: Lees de algemene lidmaatschapsvoorwaarden van RCI door. Vink het vakje aan als u ermee instemt en klik op “Ik accepteer”.
Als u zich voor uw online account hebt aangemeld met HETZELFDE e-mailadres als we voor u in onze administratie hebben, kunt u direct inloggen. U ontvangt ook een e-mail met de bevestiging dat u uw account met succes hebt aangemeld.

How to Register Online

Als u zich voor uw online account hebt aangemeld met een ANDER e-mailadres dan we voor u in onze administratie hebben, sturen we u onmiddellijk een activerings-e-mail. U dient op de activeringslink te klikken zodat we kunnen bevestigen dat dit uw e-mailadres is.

Controleer uw postvak voor ongewenste e-mail als u binnen enkele seconden geen e-mail hebt ontvangen. Nadat u op de activeringslink hebt geklikt, wordt u automatisch ingelogd op RCI.com.

Ten slotte ontvangt u een welkomst-e-mail met de bevestiging dat u zich met succes hebt aangemeld op RCI.com.

Nu kunt u onze site verkennen, meer informatie over uw lidmaatschap krijgen en naar vakanties zoeken.