Zo vraagt u uw wachtwoord op

Beweeg uw cursor over het gedeelte INLOGGEN OF MELD U AAN op de startpagina van RCI.com en klik op de link “Gebruikersnaam/wachtwoord vergeten?”

How to Retrieve Your Password

Voer uw gebruikersnaam voor RCI.com in in het gedeelte "Wachtwoord herstellen" en klik op doorgaan.

How to Retrieve Your Password

Nadat u de juiste informatie hebt ingevoerd, wordt u gevraagd om het antwoord op de beveiligingsvraag, die u hebt gekozen tijdens uw aanmelding op RCI.com. Vul uw antwoord in en klik op "DOORGAAN".

How to Retrieve Your Password

Als u het goede antwoord geeft, laten we u weten dat uw wachtwoord met succes is opgevraagd en naar welk e-mailadres het is verzonden.

Als u het antwoord op uw geheime beveiligingsvraag niet meer weet, neem dan contact met ons op, zodat we u kunnen helpen.