Aanvullende diensten


Lorem Ipsum

 

 

 

Veelgestelde vragen over aanvullende diensten

 

> Kan ik online Extra Vakanties boeken?
> Wat zijn Last-minute aanbiedingen?
> Kan ik via RCI hotels boeken?
> Wat is een Extra Vakantie?
> Kan ik last-minute aanbiedingen online boeken?
> Kan ik online een gastencertificaat aanmaken?

Kan ik online Extra Vakanties boeken?


Ja.

Weeks-leden vinden deze onder het tabblad "Een vakantie zoeken". Door te klikken op de optie "Alleen Extra Vakantie" of op het tabblad "Vakantieaanbiedingen" krijgt u te zien welke fantastische Extra-Vakantiemogelijkheden er voor u zijn - deze bieden u de kwaliteit die u gewend bent van een gewone RCI-ruilvakantie zonder dat u er een week voor hoeft te deponeren.

RCI Points-leden moeten klikken op het tabblad "RCI Points-vakanties" en vervolgens de optie "Alleen Extra Vakantie" of het tabblad "Vakantieaanbiedingen" selecteren om uw Extra Vakantie te vinden. Vergeet daarbij niet dat u geen enkele punt hoeft te gebruiken om van zo'n heerlijke vakantie te kunnen genieten.

Wat zijn Last-minute aanbiedingen?


RCI last-minute aanbiedingen zijn speciale, afgeprijsde Extra Vakanties die binnen de volgende 45 dagen beginnen. Deze aanbiedingen worden voortdurend bijgewerkt. De accommodatie van RCI last-minute aanbiedingen kan afkomstig zijn van RCI-leden die hun vakantie op het laatste moment hebben moeten afzeggen, of van RCI Weeks-leden die van plan waren om dit jaar hun eigen week te gebruiken, maar op het laatste moment van gedachten zijn veranderd en hebben besloten om laat te deponeren. We zouden niet willen dat deze vakantiemogelijkheden helemaal niet worden gebruikt, dus bieden we ze aan tegen fantastische prijzen. U kunt last-minute aanbiedingen online of telefonisch bij een RCI-gids boeken.

Kan ik via RCI hotels boeken?


Als RCI-lid kunt u gebruikmaken van RCI Travel voor alle reisproducten en ‑diensten die u nodig hebt. Log in op RCI.com en selecteer het tabblad ‘Reizen’, waar u gemakkelijk hotels, huurauto’s, vluchten en nog veel meer kunt boeken! Let op, RCI Travel is niet beschikbaar in alle landen.

Terug naar boven >

Wat is een Extra Vakantie?


U kunt gebruikmaken van een Extra Vakantie zonder dat u een week hoeft te deponeren of uw Points hoeft te gebruiken. Extra Vakanties zijn beschikbaar tegen fantastische prijzen en zijn van verschillende oorsprong, bijvoorbeeld een overschotweek die ontstaat als een RCI-lid besluit om een cruisevakantie te nemen in plaats van zijn vakantie door te brengen in zijn eigen vakantieverblijf. Of wanneer we bijzondere toegang hebben tot een overweldigend aanbod aan seizoensaccommodatie in sommige gebieden. Extra Vakanties kunnen ook beschikbaar zijn nadat RCI op zoek is gegaan naar speciale aanbiedingen voor leden, die u nergens anders vindt. Er is een enorm aanbod aan Extra Vakanties beschikbaar, dat u op deze website kunt doorzoeken.

Kan ik last-minute aanbiedingen online boeken?


Ja. Weeks-leden kunnen deze vinden via het tabblad 'Een Vakantie zoeken' en de optie 'Alleen Last-minute aanbiedingen', of via het tabblad 'Vakantieaanbiedingen'. Points-leden selecteren het tabblad 'Vakantieaanbiedingen' om een Extra Vakantie te boeken.

Kan ik online een gastencertificaat aanmaken?


U kunt een gastencertificaat aanmaken tijdens het boekingsproces, of binnen het tabblad 'Start', als volgt:

1. Selecteer 'Vakantieplannen'
2. Klik op 'Bevestigde reserveringen'
3. Selecteer de link 'Gastencertificaat aanmaken' naast uw ruil

Terug naar boven >