AANBEVOLEN VAKANTIEVERBLIJVEN

Een wereld vol verwondering met RCI


 

Deel uitmaken van de wereld van RCI betekent ontspannen op uitgestrekte gouden zandstranden aan kusten over de hele wereld, dwalen door schilderachtige bossen aan de oevers van meren in Scandinavië, middeleeuwse steden en dorpen verkennen in het Middellandse Zeegebied, een balletje slaan op de beste golfbanen van de wereld, de met sneeuw bedekte bergtoppen bedwingen in de Alpen of in Aspen, familieplezier in de meest tot de verbeelding sprekende themaparken, van Florida tot Tenerife, of een avontuurlijke safari in Kenia – en nog veel meer. Als u vakantiebezit hebt, bestaat er geen twijfel over dat het RCI-ruilvakantieprogramma toegang biedt tot een fantastische wereld van vakantie-ervaringen voor het hele gezin. Met RCI ligt de wereld aan uw voeten als u een week vakantiebezit hebt!

Sean Lowe, algemeen directeur RCI Europa, Midden-Oosten, Afrika en India: “Wij luisteren naar onze leden en we horen van hen dat ze meer keuze willen in de bestemmingen en typen accommodatie. Het hoofddoel van RCI is het vergroten van hun keuze en het aanbrengen van meer flexibiliteit in de manieren waarop onze leden hun vakantiebezit kunnen gebruiken voor de beste vakanties die ze zich maar kunnen wensen. Ook al zijn er meer vakantieverblijven bij ons ruilprogramma aangesloten dan bij welke andere aanbieder van ruilvakanties dan ook, wat ons betreft kunnen we er nooit genoeg hebben!”

RCI pionierde het ruilconcept voor vakantiehuizen en viert het komende jaar dat het al veertig jaar vakantiebezit-eigenaren van fantastische vakanties laat genieten. Met meer dan vierduizend bij RCI aangesloten vakantieverblijven in honderd landen verspreid over zes continenten biedt het RCI-lidmaatschap de gepassioneerde reiziger een unieke en ongeëvenaarde keuze aan hoogwaardige ruilvakantiemogelijkheden. Als onderdeel van Wyndham Worldwide, een van de grootste reisaccommodatie-groepen ter wereld, bevindt RCI zich in een benijdenswaardige positie en kan het zijn leden via zijn zustermerken exclusieve kortingen bieden op tal van fantastische accommodaties, van huisjes en campings tot villa’s. Deze zustermerken omvatten Hoseasons, Novasol, cottages4you, James Villa Holidays, Landal GreenParks en Wyndham Hotels.

Lowe voegt toe: “Voor ons is het handhaven van een uitstekende kwaliteit net zo belangrijk als het vergroten van het aantal vakantieverblijven waaruit onze leden kunnen kiezen. We zijn er trots op dat 45% van de bij ons aangesloten vakantieverblijven bekroond zijn met de status van RCI Gold Crown of Silver Crown, of het RCI Hospitality-keurmerk hebben gekregen – officiële onderscheidingen door RCI van vakantieverblijven die een hoge kwaliteit en hoge serviceniveaus bieden. En het mooiste is: onze eigen leden bepalen deze kwaliteitsbeoordelingen door na afloop van een RCI-vakantie te reageren op onze verzoeken om feedback.”

De website rci.com is uw toegangspoort tot de wereld van RCI. Wij hopen dat dit voor u en uw dierbaren het begin is van een onvergetelijke reis met RCI.