Waarom zou u lid worden van RCI?

what are the benefits of buying   timeshare holidays

Als u al vakantiebezit hebt en u daar optimaal van wilt profiteren, dan kan het lidmaatschap van RCI een hele wereld van vakantiemogelijkheden voor u doen opengaan!

 

what are the benefits of buying   timeshare holidays

RCI is de grootste aanbieder van vakantiebezit- ruilvakanties ter wereld. Met bijna 4500 aangesloten vakantieverblijven in meer dan 100 landen, samen met toegang tot geselecteerde accommodatie bij merken van onze groepsbedrijven, zoals James Villa Holidays, Cottages.com, Landal GreenParks en onze cruisepartners, hebt u nergens anders zoveel keus aan bestemmingen en belevenissen.

 

what are the benefits of buying   timeshare holidays

Als u al vakantiebezit hebt en er meer uit wilt halen in termen van vakantiekeuze en ledenvoordelen, dan geeft het lidmaatschap van RCI u toegang tot bijna 4500 accommodaties in meer dan 100 landen bij haar aangesloten vakantieverblijven. Door uw week vakantiebezit toe te voegen aan ons netwerk van ruilaccommodatie ontvangt u één of meer vakanties op bestemmingen over de hele wereld, en dat alles voor dezelfde ruilkosten per vakantiebezit per week.

 

Er wordt ruilkracht of een puntenwaarde aan uw vakantiebezit toegekend, afhankelijk van het lidmaatschap dat u kiest (RCI Weeks of RCI Points) en de grootte, locatie en populariteit van uw appartement en week. U hoeft alleen maar een vakantie met dezelfde of lagere waarde te boeken en uw ruilkosten te betalen. Als u op zoek bent naar een extra speciale vakantie voor een familie, of misschien bij een vakantieverblijf dat boven uw ruilkracht of puntenwaarde ligt, biedt RCI u de mogelijkheid om uw weken te combineren door ze mee te nemen van het ene gebruiksjaar naar het volgende, of punten te sparen en te lenen van uw jaarlijkse punten, zodat u op een droomvakantie kunt gaan.

 

Het is ook altijd mogelijk om te ruilen tegen weken met een lagere ruilkracht, wat inhoudt dat een week met een hoge waarde wordt geruild tegen twee of drie RCI-ruilvakanties met een lagere waarde.

 

what are the benefits of buying   timeshare holidays

Als lid van RCI en door toegang tot ons ruilvakantienetwerk profiteert u ook van geweldige kortingen op betaalde vakanties. RCI last-minute aanbiedingen en Extra Vakanties geven u nog meer mogelijkheden om op vakantie te gaan, zonder uw weken of punten te gebruiken. We bieden ook Points-kortingen bij last-minute boekingen en korting op ruilaanbiedingen, waardoor u eventuele resterende kredieten of punten kunt gebruiken en er niets verloren gaat!

 

Als RCI-lid kunt u profiteren van vele extra voordelen, zoals:

 

Vakantieverblijfaanbiedingen – aanbiedingen van het vakantieverblijf op all-in pakketten, eten en drinken, excursies, kaartjes voor attracties en spabehandelingen.

Mijn aanbiedingen – alle leden krijgen een online-account wanneer ze lid worden van RCI. ‘Mijn aanbiedingen’ zijn kortingen, alleen online, op RCI-producten en - vakanties, inclusief Extra Vakantie-aanbiedingen, ruilkrachtkortingen en kortingen op ruilkosten.

Cruise-ruilvakanties –u kunt uw weken of punten ook samen met de geldende ruilkosten gebruiken om een keuze te maken uit ons aanbod van wereldwijde cruise- ruilvakanties.

Vakantiebescherming – bescherm uw punten of ruilkracht voor het geval dat u moet annuleren voordat u op reis gaat en u ze terug op uw RCI-account wilt storten om later te gebruiken.

RCI Travel – neem de rompslomp weg van het zoeken naar vluchten voor uw ruilvakantie en laat RCI Travel uw vluchten, huurauto, parkeergelegenheid op de luchthaven en meer regelen!

RCI Platinum – onze hoogste vorm van lidmaatschap biedt meer dan € 547 aan lifestyle-voordelen, kortingen, ledenvoordelen, bagagetracering en toegang tot wachtruimtes op luchthavens.

 

†View travel terms and conditions

 

WORD LID VAN RCI