Waarom zou u lid worden van RCI?

Lorem Ipsum

Als u vaker op vakantie wilt en alles uit uw vakantie-eigendom wilt halen wat erin zit, word dan lid van RCI.

 

Met RCI hebt u de ruimste keuze

 

Als de grootste vakantieruilaanbieder ter wereld biedt RCI u de ruimste keuze uit vakantiebestemmingen en ‑ervaringen. Met meer dan 4000 aangesloten vakantieverblijven in ruim 100 landen, naast een groeiend aantal ruilmogelijkheden bij de partnermerken van RCI, zoals onder andere James Villas en Cottage4you, vindt u nergens anders zoveel variëteit.

 

U hebt de volledige controle

 

Het unieke ruilprogramma waaraan u kunt deelnemen met uw RCI-lidmaatschap biedt u de mogelijkheid om uw vakantie op uw manier vorm te geven en geeft u de volledige controle over uw ruilopties.

 

Of u nu meedoet met Weeks of Points, u hebt de flexibiliteit om te ruilen voor iets van vergelijkbare waarde als wat u bezit, of om iets met een lagere waarde te boeken. In dat geval ontvangt u deponeringskrediet of het verschil in punten om nog een ruilvakantie te boeken. Een ander uniek voordeel van het ruilprogramma van RCI is de mogelijkheid om deponeringen te combineren of punten te sparen en te lenen om iets te boeken met een hogere waarde dan wat u bezit – hierdoor is een droomvakantie slechts een realiteit is die wacht om te worden ontdekt.

 

U ontvangt meer voor uw lidmaatschap

 

U krijgt bij RCI echt meer voor uw lidmaatschap dan waar dan ook. Naast de geweldige ruilvoordelen waarvan u profiteert als lid van 's werelds grootste ruilaanbieder, kunnen RCI-leden ook hun voordeel doen met een scala aan extra ledenvoordelen, waaronder

 

Extra Vakanties & last-minute aanbiedingen

 

Contantvakanties met RCI voor het geval u niet uw vakantie-eigendom wilt gebruiken

 

Gastencertificaten

 

Laat uw vrienden en familie de kwaliteit van een RCI-vakantie ervaren, of het nu een ruilvakantie, een Extra Vakantie of een last-minute aanbieding is

 

Ruilkracht en puntenbescherming

 

Bescherm uw ruilkracht of punten als u annuleert, om welke reden dan ook, met onze exclusieve puntenbescherming, alleen voor leden!

 

RCI Travel

 

De volgende stap na het boeken van uw ruil is het regelen van uw reis. RCI Travel neemt de rompslomp weg van het zoeken naar vluchten, een huurauto, parkeergelegenheid op de luchthaven en meer!

 

RCI Platinum

 

Voor leden die nog hogere eisen stellen, is er RCI Platinum! Dit is een opgewaardeerd lidmaatschap, dat leden toegang geeft tot exclusieve Platinum-kortingen en een reeks van RCI-gerelateerde voordelen, zoals extra ledenvoordelen, beveiligd traceren van uw bagage tijdens uw reis, een gratis proefkaart en meer!

 

De eerste stap om lid te worden van RCI is vast te stellen wat u bezit…