Om RCI

About Us

 

Företaget grundades 1974 som en bytesservice för amerikanska ägare av andelslägenheter. Det fullständiga namnet är Resort Condominiums International, i dag mer känt som RCI. RCI blev snart en pådrivande kraft för tillväxt inom semestertidsbranschen, inledningsvis inom USA, men man samlade snabbt anläggningsentreprenörer i Europa och andra regioner på semestertidsmarknaden. 2001 lanserade RCI sitt pointssystem, som gav RCI-medlemmarna större flexibilitet och mervärde eftersom det innebar ytterligare en försäljningsplattform för de anslutna entreprenörerna. Företaget har gått i spetsen för semestertidsbranschen sedan 1974 och är vida känt bland många av branschens ledande anläggningsentreprenörer för att vara av stor betydelse för deras egen tillväxt och affärsframgång.

 

RCI:s kärnverksamhet tillhandahåller bytessemestertjänster. RCI ger sina 3,7 miljoner semestertidsägare över hela världen en lång rad kvalitetssemestrar på mer än 4 000 anläggningar i cirka 100 länder via RCI:s Weeks- och Pointsnätverk för semesterbyten. Sedan lanseringen 1974 har RCI behållit sin position som globalt ledande aktör inom medlemstjänster, antal anslutna anläggningar och genomförda bytessemestrar plus en ständigt hög anläggningskvalitet. Företaget bekräftar fler byten varje år än någon av sina konkurrenter.

 

Företaget ger också sina medlemmar många exklusiva livsstilsförmåner kopplade till medlemskapet, t.ex. RCI Travel och RCI Platinummedlemskap med en högre upplevelsenivå som inkluderar Prioriterad tillgång till särskilt utvalt och förvärvat logi och belöningar på transaktioner som kan användas när man bokar en framtida RCI-semester eller RCI-tjänst. RCI har nyligen förbättrat sina Weeks- och Pointsprogram för att skapa större tydlighet, flexibilitet vid användning och enkelhet – allt utformat för att hjälpa medlemmarna att få ut största möjliga värde av sitt semestertidsägande via RCI-medlemskapet.

 

RCI har varit en innovatör inom semestertidsbranschen i många år samtidigt som man bibehållit högsta kvalitet och excellens som tillväxtpartner för sina anslutna anläggningar. Företaget gör betydande investeringar för att förbättra servicen för att leverera mer till sina medlemmar vad gäller värde och semesterupplevelser.

 

RCI ingår i Wyndham Worldwide Group, ett av de största företagen inom besöksnäringen på sex kontinenter. Wyndham har en förstklassig anläggningsportfölj med världskända varumärken som Canvas holidays, The Hoseasons Group och Landal GreenParks. Wyndham-koncernen skickar iväg nästan fem miljoner familjer på fantastiska semestertidsbyten och hyressemestrar varje år