Ditt livs semester – gång på gång

RCI Holidays and Products

Semesterfastighetsägande innebär så mycket mer än en garanterad semester om året. Genom bytessemesterkonceptet får ägare chansen att, mot en symbolisk avgift, använda fastigheter som tillhör andra medlemmar – var som helst i världen.

 

Och eftersom alla valbara fastigheter tilldelas ett Points- eller byteskraftsvärde kan du åka på flera semestrar på en enda äganderätt.

 

Med en oöverträffad semesterortskatalog på mer än 4 000 anslutna fastigheter i mer än 100 länder finns det flexibla semesteralternativ för en hel livstid.

 

Dessutom kan våra medlemmar köpa extra semestrar för riktigt bra priser till samma fantastiska RCI-anläggningar utan att bli av med byteskraft och poäng. Du betalar kontant eller med kort och sparar byteskraft och Points. Vi kör regelbundet kampanjer under året med rabatt på Extra semestrar, Sista minuten-erbjudanden såväl som våra beryktade blixtreor ”köp en semesterresa och få en gratis” – dina semestermöjligheter är oändliga!

 

Som RCI-medlem har du rabatt hos vårt moderbolag Wyndham Worldwide – ett av världens största hotellföretag. På så vis kan du spara pengar genom erbjudanden från ledande hotellkedjor, som James Villas, Landal GreenParks och Wyndham Hotels över hela världen.

 

Om du av någon anledning inte kan nyttja alla dina bytessemesteralternativ har du möjlighet att överföra bytessemestern till vänner eller familj genom våra gästkort+++. Då får även de uppleva de stora fördelarna med RCI.

 

Vi erbjuder två huvudalternativ för medlemskap mot en årlig avgift:

 

RCI Weeks

Om du söker en semesterupplevelse med chans att semestra i hela världen, i kvalitetslogi och mot en symbolisk avgift, ger vi dig chansen att deponera dina egna äganderättsveckor i vår bytessemesterpool, och boka en annan medlems egen vecka i gengäld.

 

När du deponerar en äganderättsvecka tilldelas den ett byteskraftsvärde. Du kan boka hur många bytessemestrar du vill inom en tvåårsperiod framåt från din egen deponerade veckas startdatum och inom en tolvmånadersperiod före äganderättsveckans startdatum, vilket alltså blir det sammanlagda värdet av din totala byteskraft.

 

Några av våra medlemmar åker bara på en bytessemester per år medan andra bokar flera, ofta genom att nyttja våra regelbundna kampanjer med byteskraftsrabatter.

 

Om du har byteskraft över när du har bokat dina semestrar, men inte tillräckligt för att boka en till resa, kan du kombinera den byteskraft du har över från olika bokningar inom en tolvmånadersperiod och samla ihop deponeringskredit till en annan semester.

 

Vi erbjuder även möjligheten att skydda din byteskraft inför framtida resor om du av någon oförutsedd anledning inte kan åka på en planerad bytessemester.

 

RCI Points

Genom att vara med i RCI Points-familjen kan du på ett verkligt flexibelt sätt byta ditt semestertidsägande mot semestrar på andra RCI-semesterorter runt om i världen. Ditt semestertidsägande tilldelas ett Points-värde utifrån en rad faktorer:

 

• tillgång och efterfrågan på din semesterort (hur populär den är)

• läge och kvalitet på din semesterort

• typ av och storlek på fastigheten du äger

• vilken tid på året du äger fastigheten

• recensioner från andra RCI-medlemmar som har bott på din semesterort.

 

Du kan hyra extra Points, förlänga dina Points och låna eller spara Points som du överför till ditt nästa ”nyttjandeår”. Du kan till och med låna Points från ditt nästa ”nyttjandeår” och därmed ge dig själv mer Points till fler bytessemestrar.

 

Och om det inte ger dig som RCI Points-medlem tillräckligt med flexibilitet för det semestrande du önskar så finns vår Points-partnerprodukt: byt dina Points mot en stadssemester i Europa (flygresa och hotell ingår), hyrbil, hotellrum (även flygplatshotell), biljetter till besöksmål eller annat.

 

Points-medlemmar kan även välja Minisemestrar och övernattningar på våra semesterorter i USA.

 

Vi erbjuder även möjligheten att skydda dina Points till framtida resor om du av någon oförutsedd anledning inte kan åka på en planerad bytessemester.

 

RCI Platinum

Våra två medlemskapsalternativ kan även uppgraderas till RCI Platinummedlemskap, vilket ger dig tillgång till en rad RCI-produktsprivilegier och livsstilsmässiga fördelar mot en årlig avgift som är en bråkdel av det beloppet!

 

Som RCI Platinum-medlem har du prioriterad tillgång till populära resmål, möjlighet att göra kostnadsfria enhetsuppgraderingar och mycket annat. Du kan få Platinum-premier om du gör vissa RCI-transaktioner, t.ex. extra semestrar och RCI-gästkort. RCI Platinum-premier krediteras till ditt RCI-konto och kan användas vid framtida transaktioner hos oss.