En förklaring av RCI Weeks

 

 

Under förutsättning av tillgång och de villkor som gäller för medlemskapet

 

Du har friheten att utforska mer än 4 000 noga utvalda anslutna anläggningar i cirka 100 länder med ett RCI Weeksmedlemskap.

 

Du kan lugnt boka medveten om att RCI har ordnat semestertidsbyten sedan 1974. Därför ger våra 3,7 miljoner medlemsfamiljer oss förtroendet att ordna deras semesterplaner år efter år. Vare sig det är din drömsemester, en all inclusive-semester, lite välförtjänt vintersol eller en sista minuten-resa – ditt RCI-medlemskap tar dig dit.

 

Bytesprocessen är enkel när du vet hur du ska göra. Deponera din vecka hos RCI så tidigt som möjligt och välj mellan de tillgängliga veckorna som andra medlemmar har deponerat för att göra ett byte.

 

Det är enkelt att byta!

 

Deponera – Deponeringen låser upp alla dina bytesmöjligheter och det bästa är att det är helt gratis att deponera! Du behöver inte veta vart eller när du vill resa för att deponera. Du kan planera din bytessemester senare. Du kan deponera din vecka på RCI.com eller genom att ringa oss.

 

Bytessökning – Logga in online för att begära ett byte. Om du inte hittar den semester som du söker kan du starta en pågående sökning så fortsätter vi att söka åt dig, dygnet runt. Du kan också ringa oss så diskuterar vi alternativen med dig.

 

Det är viktigt att deponera sin vecka så tidigt som möjligt, upp till 2 år före startdatum, för att maximera byteskraften – "Deponeringens byteskraft" är det värde som tilldelas din deponering och vad du behöver för att göra bytet. Ju större byteskraft du har desto fler semestrar får du tillgång till.

 

Bytesbekräftelse – När du har slutfört din semesterbegäran får du en bekräftelse via e-post eller per brev. Ta med dig den här på din bytessemester.

 

Några ord om Byteskraft ...

 

Du vet exakt vad du har hos RCI, hos de flesta bytesföretag känner du inte till din veckas faktiska bytesvärde, men med RCI kan du nu dra nytta av följande fördelar:

 

Tydlig Byteskraft – Värdet på din Byteskraft är det värde som RCI ger din vecka när du deponerar den, och det avgör vilka tillgängliga byten du ser när du söker efter en Bytessemester. Klicka här för att förstå mer om deponering och Erfordrad byteskraft.

 

Deponeringskredit – Om du bokar en Bytessemester som har lägre Byteskraft än din deponerade vecka så kommer du att få en Deponeringskredit som du kan använda till ett framtida Bytessemester.

 

Kombinera deponeringar – Om du vill ha en bytessemester med en Byteskraft som är större än dina deponeringars byteskraft kan du betala en avgift för att kombinera två eller fler av dina Deponeringar och Deponeringskrediter som ger dig tillgång till ännu fler semesteralternativ.