RCI hjälp

RCI Platinum-medlemskap

RCI Platinum

RCI Platinum-medlemskapet är den högsta medlemsnivån vi erbjuder. Den ger dig en rad värdefulla extra förmåner utöver alla de utmärkta förmåner man har som RCI-medlem.

Som RCI Platinum-medlem får du exklusiva förmåner som Prioriterad tillgång till semestrar på populära resmål, möjligheter till gratis lägenhetsuppgradering plus betydligt lägre priser på RCI-transaktioner. Du får dessutom ytterligare rabatter på resor, shopping, måltider, attraktioner och växling av utländsk valuta liksom en GRATIS global tjänst för att återfå förlorat bagage med MyTAG och mycket mer.
Några viktiga förmåner är:

Medlemsbelöningar

RCI Medlemsbelöningar är ett belöningsprogram som ger ”pengar tillbaka” och chansen att tjäna in kredit till ditt RCI-konto när du gör följande transaktioner:

Bokningar av Extra semester – 215 SEK
RCI Gästkort – 160 SEK
När du kombinerar deponeringar eller deponeringskrediter – 160 SEK (endast Weeks-medlemmar)

Medlemsbelöningar som tjänats in kan användas vid framtida Bytessemestrar, Extra semestrar, Sista minuten-erbjudanden, Gästkort och, endast för Weeks-medlemmar, förnyelse av medlemskapet.

GRATIS Pågående sökning och reservation

Om du vet exakt vilken semester du vill ha, men den inte finns tillgänglig för ögonblicket, så är en Pågående sökning ett utmärkt sätt att först av alla få veta när din drömsemester finns tillgänglig.
Ange bara dina önskade semestersökkriterier, så söker RCI åt dig dygnet runt och meddelar dig så fort en anläggningsmatchning hittas. Vanliga RCI-medlemmar måste betala Bytesavgiften i förväg när de startar en Pågående sökning, men RCI Platinum-medlemmar betalar avgiften först när vi hittar en matchning och bokningen bekräftas.

Förtur till rea på Extra semester

Som RCI Platinum-medlem får du exklusiv ”förtur” till Extra semester-rean innan den blir allmänt tillgänglig. Du har alltså chansen att välja först!

Prioriterad tillgång

RCI Platinum-medlemskapet gör det möjligt för dig att vara bland de första som bokar Bytessemestrar på ett urval av särskilt införskaffade och mycket efterfrågade resmål över hela världen innan de blir tillgängliga för andra än RCI Platinum-medlemmar. Bytesmöjligheter med Prioriterad tillgång är endast tillgängliga för dig fram till 90 dagar före incheckning.

GRATIS lägenhetsuppgraderingar och anläggningsbyten

RCI Platinum-medlemmar med ett bekräftat byte har möjlighet att ansöka om att få uppgradera till en större lägenhet på samma anläggning eller på någon av fem anläggningar i samma geografiska område om en sådan blir tillgänglig mellan två veckor till tre dagar före incheckning. Inga ytterligare avgifter, Points eller Byteskraft krävs. Bekräfta din begäran via fliken Mina semesterplaner på ditt online-medlemskonto genom att klicka på ”Lägg till lägenhetsuppgradering” eller ringa oss.

GRATIS resepaket för att återfå förlorat bagage över hela världen från MyTAG

Res med ro i sinnet med den kostnadsfria bagagespårningen från MyTAG. Märkena och säkerhetsetiketterna innehåller unika id-nummer, så om dina personliga tillhörigheter försvinner och hittas av någon kan de enkelt identifieras och återföras till dig.

RCI Platinum Weeks-medlemsförmåner:

RCI Platinum-medlemmar får maximal Deponeringens byteskraft för veckor som man deponerar mellan 9 och 6 månader före veckans startdatum utan att behöva betala någon avgift. Om du deponerar senare än 9 månader före din veckas startdatum får du mindre Deponeringens byteskraft, men med Deponeringsåterställning får medlemmar maximal Byteskraft upp till 6 månader före startdatum, mot en avgift. Denna tjänst är GRATIS för RCI Platinum-medlemmar. RCI Platinum-medlemmar kan även deponera en vecka senare än 6 månader (180 dagar) före startdatum. Då får man full Deponeringens byteskraft genom att betala avgiften för deponeringsåterställning när deponeringen görs.

Reserabatter

Hyrbil och hotell – spara 500 SEK*
Guidade resor – spara upp till 2 500 SEK på en rundresa**

*Rabatten på 500 SEK för hyrbil och hotell är begränsad till en bokning av antingen en hyrbil eller en hotellbokning per rullande år av RCI Platinum-medlemskap.
**Rabatten för guidade resor gäller endast utvalda resebolag och endast vid bokningar värda minst 2 500 SEK.
Angivna priser och all tillgänglighet gäller med reservation för ändringar. RCI Travel: RCI Travel ägs och drivs av ICE Europe Ltd (organisationsnummer 3793955, huvudkontor: c/o ICE, Suite 8, Buckingham Parade, The Broadway, Stanmore, Middlesex, Storbritannien, HA7 4EB) under namnet Our Holiday Centre, som är ett företag kopplat till ABTA och ATOL och som använder varumärket RCI Travel under licens från RCI Europe. RCI Europe levererar inga resetjänster och är inte ansvarigt för några produkter eller tjänster som säljs av RCI Travel. RCI Travel-kampanjer gäller endast medlemmar som bor i Sverige.

LÄS MER

 

Tillbaka till RCI:s hjälpsida