RCI hjälp

Få ut det bästa av ditt medlemskap

Anläggningserbjudanden

När du söker efter en Bytessemester eller Extra semester ska du titta på våra aktuella anläggningserbjudanden för att se om det finns några specialerbjudanden som du är intresserad av.

Vanliga erbjudanden är rabatter på all inclusive-paket, mat och dryck, rundresor, biljetter till besöksmål och spabehandlingar. Det går i allmänhet att boka de här erbjudandena direkt hos anläggningen innan du anländer.

Rea på Extra semestrar

Vi har ofta specialerbjudanden på Extra semesterar som vi berättar om via e-post, på RCI.com och ibland genom utskick per post. En rabatterad Extra semester ger dig chansen att uppleva en annan RCI-anläggning utan att använda din byteskraft – samtidigt som du får ett lägre pris. Extra semester-avgiften gäller per lägenhet och inte per person, så du kan ta med dig så många vänner och familjemedlemmar som får plats. Några av dessa är exklusiva online-erbjudanden – ännu en bra anledning att registrera ett medlemskonto på RCI.com!

”Mina erbjudanden”

Vi har regelbundet erbjudanden på RCI-produkter och RCI-semestrar – du hittar dem i rutan ”Mina erbjudanden” på ditt medlemskonto på RCI.com. Exempel på erbjudanden är Extra semester-reor och, för Weeks-medlemmar, byteskraftrabatter på anläggningar i Europa och övriga världen.

Rabatter från Wyndhamföretag

RCI ingår i Wyndham Worldwide-koncernen, som är ett av världens ledande semesterföretag och vars dotterbolag även inkluderar Wyndham Hotels, cottages4you, James Villa Holidays och Hoseasons.
Logga in på ditt RCI-konto för att läsa mer om hur du kan utnyttja vår koncerns företagsrabatter för RCI-medlemmar:

Wyndham Hotel Group

Wyndham Hotel-koncernen består av 15 av världens ledande hotellkedjor, däribland Days Inn®, Howard Johnson®, Ramada Worldwide®, Travelodge®, Wingate® By Wyndham och Wyndham Hotels and Resorts®.

RCI-medlemmar får 20 % rabatt på ”bästa tillgängliga pris” på deltagande hotell.

Villkor och bestämmelser: ”Bästa tillgängliga pris” definieras som det bästa allmänt tillgängliga priset utan restriktioner och krav som finns tillgängligt på internet för det hotell, datum och boende som önskas. Vissa begränsningar gäller. Klicka på webbadressen ovan eller ring gratisnumret ovan om du vill utnyttja erbjudandet. Uppge id-numret när du bokar. Erbjudandet gäller inte om du ringer hotellet direkt. Erbjudandet kräver att man bokar i förväg. Erbjudandet gäller i mån av tillgång på deltagande hotell och det kan finnas datum då erbjudandet inte gäller. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter, erbjudanden eller specialkampanjer. Rabatterna kan variera mellan olika platser och tid på året. Det gäller inte för grupper. Erbjudandet gäller inte där det är förbjudet i lag och har inget kontantvärde.

cottages.com

cottages.com erbjuder en lång rad härliga stugor på landet, rustika bondgårdar och moderna lägenheter i Storbritannien liksom vackra sommarhus och stugor med självhushållning på kontinenten – och med mer än 13 000 boenden att välja mellan finns det definitivt något som är perfekt för dig. Du kan ta en kortsemester på 2, 3 eller 4 nätter eller stanna i 7 nätter eller mer.
RCI-medlemmar får 10 % rabatt på boende via cottages.com.

Villkor och bestämmelser: Rabatterna gäller endast nya bokningar och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Rabatterna måste lösas ut på den därför avsedda webbplatsen eller via telefonnumret på webbplatsen. Rabatten måste utnyttjas när semestern bokas. Villkor och bestämmelser för cottages.com gäller. I mån av tillgång.

Villkor och bestämmelser: Rabatterna gäller endast nya bokningar och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Rabatterna måste lösas ut på den därför avsedda webbplatsen eller via telefonnumret på webbplatsen. Rabatten måste utnyttjas när semestern bokas. cottages4yous bokningsvillkor gäller. Gäller i mån av tillgång.

James Villa Holidays

James Villa Holidays har mer än 2 500 handplockade sommarhus på fantastiska resmål över hela världen med allt från chica, moderna sommarhus i händelsernas centrum till rustika boenden utanför turiststråken där man kan slappna av för sig själv. Här kan du njuta av det utrymme, den frihet och det privatliv som du får med ett eget sommarhus och privat pool. Det går även att välja aktivitetsspäckade Leisure Resort-semestrar, magiska resor till Florida eller något annat med det lilla extra från Best of James- och Luxury-utbudet.

RCI-medlemmar får 10 % rabatt på James Villa Holidays och Villas4You.

Villkor och bestämmelser: Rabatterna gäller endast nya bokningar, endast boende och kan inte kombineras med andra erbjudanden, undantaget om James Villa Holidays tillåter det. Max. 5 % rabatt ges på boende i Luxury-utbudet.

Hoseasons

Hoseasons erbjuder semestrar med självhushållning i Storbritannien med familjesemesterparker, sportstugor, båtsemestrar, stugor och lägenheter för storstadssemestrar. Det breda utbudet innefattar allt från nöjesfyllda husvagnscampingar med goda bekvämligheter, ett urval av rustika chica stugor kompletta med hot tubs till en helt egen narrowboat där du kan flyta fram på vattenvägarna i sakta mak.

RCI-medlemmar får 10 % rabatt på Hoseasons' Parks and Lodges.

Villkor och bestämmelser: Erbjudandet gäller endast nya bokningar hos Hoseasons och avser endast hyreskostnaden för boende. En minimiutgift krävs. Gäller endast RCI-medlemmar och kan inte överlåtas. Gäller i mån av tillgång och kan återkallas när som helst.

Landal Greenparks

Landal Green Parks erbjuder semestrar med bekymmerslös självhushållning på många vackra platser i Europa. Företagets parker i Holland, Belgien, Tyskland, Österrike, Schweiz och Tjeckien har fantastiska lägen nära naturen. Medlemmar får 10 % rabatt på utvalda boenden.

*Webbplatsen och kundtjänst finns endast på engelska. Öppettiderna som anges gäller Londontid (GMT).

*Webbplatserna och kundtjänst finns på engelska, nederländska, franska, tyska och ungerska.

Tillbaka till RCI:s hjälpsida