Registrering online

På hemsidan RCI.com flyttar du markören till området LOGGA IN ELLER REGISTRERA DIG, och klickar på knappen ”RCI-medlemmar – registrering online”.

How to Register Online

Steg 1: På sidan ”Registrera dig nu” anger du först medlemsnr på avsedd plats. Om du är RCI Weeks-medlem så är ditt medlems-id antingen nio alfanumeriska tecken (t.ex. 1234-56789) ELLER en enda siffra följd av en till sju siffror (t.ex. 1-2345678).
När du anger ditt RCI-medlems-id ska du bara använda bokstäver eller siffror. Använd inga bindestreck eller mellanslag, utan skriv så här 12345678. Klicka sedan på ”Fortsätt”.

How to Register Online

Steg 2: Det medlems-id som du angav i steg 1 fylls automatiskt i för dig. Skriv sedan ditt efternamn i avsett fält.
Ange sedan e-postadressen i fältet nedanför. Vi behöver kontrollera att informationen är korrekt, så ange e-postadressen en gång till.
Till sist väljer du det land där du bor i listrutan. Detta måste vara det land där du bodde när du registrerade dig hos oss. Välj land och klicka på ”Fortsätt”.

How to Register Online

Steg 3: Nu ska du skapa dina personliga inloggningsuppgifter.
Ange ett unikt användarnamn, högst 15 tecken långt.
Om användarnamnet du valt redan är upptaget, talar vi om det och du kommer att behöva välja ett annat.
Lösenord är skiftlägeskänsliga, så du måste använda versaler eller gemena tecken på exakt samma sätt varje gång du loggar in. Använd inga specialtecken, som $%&@”, när du väljer lösenord.
Skapa nu ett lösenord med 6–15 tecken. Kom ihåg att inte använda specialtecken och att även lösenordet är skiftlägeskänsligt. Vi behöver kontrollera att lösenordet är korrekt, så ange det en gång till i avsett fält.
Om du skulle glömma ditt lösenord ber vi dig att svara på en säkerhetsfråga som du valt för att på ett säkert sätt kunna hämta lösenordet från oss. Välj därför en av följande frågor:

• Moderns namn som ogift
  • Husdjurs namn
  • Födelseort

Ange svaret på den valda frågan. Kom ihåg att du måste minnas dina svar om du vill hämta ditt lösenord online i framtiden.
Klicka på ”Fortsätt”.

How to Register Online

Steg 4: Nu måste du läsa villkor och bestämmelser för RCI-medlemskapet. Om du samtycker kryssar du i rutan och klickar på ”Jag accepterar”.
Om du registrerade dig för ditt online-konto med SAMMA e-postadress som vi redan har fått från dig så kan du genast logga in. Du kommer också att få e-post som bekräftar att du har registrerat ditt konto.

How to Register Online

Om du registrerade dig för ditt online-konto med EN ANNAN e-postadress än den vi redan har fått från dig, så kommer vi omedelbart att skicka ett aktiveringsmeddelande med e-post. Du måste klicka på aktiveringslänken så att vi kan se att detta verkligen är din e-postadress.

Om du inte får ett e-postmeddelande inom några sekunder bör du kontrollera din skräppost. När du har klickat på aktiveringslänken kommer du automatiskt att loggas in på RCI.com.

Du kommer också att få en välkomsthälsning som bekräftar att du har registrerat ett konto på RCI.com.

Nu kan du utforska vår webbplats, läsa mer om ditt medlemskap och söka efter semestrar.

REGISTRERA DIG NU