Så här registrerar du dig online

Du kan använda din e-postadress som användarnamn när du registrerar dig så blir det så enkelt som möjligt. Innan du registrerar dig ska du se till att ha ditt RCI-medlemskort med dig, eftersom du kommer att behöva ditt ID-nummer RCI-medlems-ID som du hittar där.

Du kan också hitta ditt medlems-ID överst på ditt Weeks- eller Points-kontoutdrag som vi skickar varje månad.

Registrera dig nu >

How to Register Online

Steg 1: Ange medlems-id

Om du är Weeks-medlem har ditt medlems-id det här formatet: 1234-56789.

Om du är Points-medlem har ditt medlems-id det här formatet: 1-2345678.

När du anger ditt RCI-medlems-id ska du bara använda bokstäver och siffror. Inga bindestreck eller mellanslag ska användas.

Klicka på FORTSÄTT för att gå vidare till nästa steg.

How to Register Online

Steg 2: Medlemsinformation

Medlems-id-numret som du angav i steg 1 fylls i automatiskt. Skriv Efternamn och E-postadress i respektive fält.

Till sist väljer du det land där du bor i listrutan. Fyll i samma land som du angav när du gick med i RCI.

Klicka på FORTSÄTT för att gå vidare till nästa steg.

How to Register Online

Steg 3: Uppgifter till din onlineprofil

Ange ett användarnamn. Du kan använda din e-postadress, eller välja ett annat användarnamn.

Om användarnamnet du har valt är upptaget måste du välja ett annat.

Lösenordet måste vara minst 6 tecken långt och får inte innehålla några specialtecken. Det är också skiftlägeskänsligt, så du måste ange versaler och gemener på samma sätt som när du registrerade lösenordet.

Vi måste bekräfta ditt lösenord, så skriv det igen i fältet.

Om du skulle glömma lösenordet måste du svara på en säkerhetsfråga så att vi kan återställa ditt konto.

Klicka på FORTSÄTT för att gå vidare till nästa steg.

How to Register Online

Steg 4: Bekräfta information

Läs igenom och godkänn RCI:s medlemsvillkor genom att kryssa i bekräftelserutan och klicka på JAG ACCEPTERAR.

Du får nu ett e-postmeddelande som bekräftar att du har registrerat ditt konto.

How to Register Online

Logga in på RCI.com

Om du har registrerat ditt konto med samma e-post som vi redan har på fil åt dig loggar du helt enkelt in på RCI.com och börjar utforska.

Om du har använt en annan e-postadress än den vi har registrerat åt dig letar du efter ett aktiveringsmeddelande i inkorgen. Klicka på länken i det här e-postmeddelandet så att vi kan verifiera din e-postadress.

Om din e-postadress är giltig loggas du automatiskt in på RCI.com-kontot.

Se till att kolla vårt hjälpbibliotek för användbara tips om hur du söker efter helgdagar och hur du får ut det mesta möjliga av ditt RCI medlemskap och online-konto.