Så hämtar du ditt lösenord

På hemsidan RCI.com flyttar du markören till området LOGGA IN ELLER REGISTRERA DIG och klickar på länken ”Glömt användarnamn/lösenord?”.

How to Retrieve Your Password

I området ”Glömt användarnamn/lösenord?” anger du ditt användarnamn för RCI.com och klickar på Fortsätt.

How to Retrieve Your Password

Om du angav korrekt information uppmanas du att ange svaret på den säkerhetsfråga som du valde när du först registrerade kontot på RCI.com. Ange ditt svar klicka på ”FORTSÄTT”.

How to Retrieve Your Password

Om du skrev rätt svar kommer vi att meddela att ditt lösenord har hämtats och till vilken e-postadress det har skickats.

Om du inte minns svaret på din säkerhetsfråga kan du kontakta oss så hjälper vi dig.