Så hämtar du ditt användarnamn

Om du redan har registrerat dig för ett onlinekonto på rci.com, och du har glömt ditt användarnamn, kan du snabbt hämta det genom att titta på ditt Weeks- eller Pointkonto-utdrag som innehåller ditt användarnamn både högst upp och längst ned. Användarnamnet finns också i sidfoten på alla e-postmeddelanden som du får från oss.

På hemsidan RCI.com flyttar du markören till området LOGGA IN ELLER REGISTRERA DIG och klickar på länken ”Glömt användarnamn/lösenord?”.

How to Retrieve Your Username

Under ”Glömt användarnamn” anger du ditt RCI-medlems-ID utan mellanslag eller bindestreck. Ange sedan ditt förnamn precis som det står på ditt RCI-medlemskort och klicka på Fortsätt.

How to Retrieve Your Username

Om du angav korrekt information skickar vi ett e-brev med ditt användarnamn till den adress som vi har registrerad för ditt konto.