Så hämtar du ditt användarnamn

På hemsidan RCI.com flyttar du markören till området LOGGA IN ELLER REGISTRERA DIG och klickar på länken ”Glömt användarnamn/lösenord?”.

How to Retrieve Your Username

Under ”Hämta ditt användarnamn” anger du ditt RCI-medlems-ID utan mellanslag eller bindestreck. Ange sedan ditt förnamn precis som det står på ditt RCI-medlemskort och klicka på Fortsätt.

How to Retrieve Your Username

Om du angav korrekt information skickar vi ett e-brev med ditt användarnamn till den adress som vi har registrerad för ditt konto.