Detta är RCI.com

När du registrerar ett online-konto finns det massor av funktioner som hjälper dig att hantera ditt konto samt att söka och boka din perfekta semester.

Efter registreringen kommer du automatiskt att loggas in på ditt personliga kontos hemsida, där du kan:

• Se dina kontosaldon , inklusive eventuella Medlemsbelöningar som du har tjänat in hittills.
  • Redigera dina personliga uppgifter (namn, adress, e-post etc.).
  • En ögonblicksbild av dina semesterplaner, inklusive gjorda reservationer, Pågående sökningar, semesterbekräftelser, din semesterhistorik från de senaste två åren och eventuella resetransaktioner.
  • Förnya ditt medlemskap
  • Uppgradera till RCI Platinum-medlemskap.
  • Weeks-medlemmar kan se hur många Deponerade veckor som finns tillgängliga, göra deponeringar online och se Byteskraften för deponerade veckor.

Om du behöver hjälp med att använda vår webbplats klickar du på länken ”HJÄLP” i det högra hörnet på varje sida.