REKOMMENDERADE ANLÄGGNINGAR

En underbar värld med RCI


 

Att vara en del av RCI:s värld innebär att få slappna av på gyllene stränder längs kuster över hela världen, att vandra bland pittoreska skogar och sjöar i Skandinavien, att upptäcka medeltida städer och byar kring Medelhavet, att slå några slag på några av världens bästa golfbanor, att nå toppen på de snötäckta bergen i Alperna eller i Aspen, att ha roligt med hela familjen i några av de mest legendariska temaparkerna, från Florida till Teneriffa, till äventyren på safari i Kenya – och det finns mer. Om du äger semestertid så råder det inga tvivel om att RCI:s semesterbytesprogram verkligen öppnar för en helt fantastisk värld av semesterupplevelser för hela familjen. Med RCI blir hela världen din om du äger en veckas semestertid!

Sean Lowe, verkställande direktör för RCI Europe, Middle East, Africa and India, säger: "Vi lyssnar på våra medlemmar och de säger till oss att de vill ha ett större urval av resmål och typer av logi som de vill kunna njuta av. Det är RCI:s främsta mål att utöka deras semesterval och att skapa en större flexibilitet när det gäller hur våra medlemmar kan använda sitt semestertidsägande för att resa bort på de bästa semestrarna som de vill ha. Även om vi har fler anläggningar som är anslutna till vårt bytesprogram än någon annan bytessemesterleverantör så kan vi aldrig aldrig få för många, tycker vi!"

RCI var först med konceptet byten av semesterboende och nästa år firar vi 40 år av att skicka semestertidsägare på fantastiska semestrar. Med mer än 4 000 RCI-anslutna anläggningar i 100 länder på sex kontinenter erbjuder ett RCI-medlemskap den passionerade resenären ett unikt och oöverträffat urval av bytessemesteralternativ av hög kvalitet. Som en del av Wyndham Worldwide – en av världens största besöksnäringskoncerner – befinner sig RCI i den avundsvärda positionen att kunna ge exklusiva rabatter av stort värde till sina medlemmar på en rad fantastiska boenden, från stugor och camping till semestervillor, via sina systerföretag som Hoseasons, Novasol, cottages4you, James Villa Holidays, Landal GreenParks och Wyndham Hotels.

Sean Lowe tillägger: "För oss är det lika viktigt att bibehålla en mycket hög kvalitet som att öka antalet anläggningar som är tillgängliga för våra medlemmar. Vi är stolta över att 45 % av våra anslutna anläggningar har tilldelats RCI Gold- eller RCI Silver-status eller har fått RCI Hospitality Award – vart och ett är RCI:s officiella erkännande av standarden på logi och tjänster av hög kvalitet. Och ännu bättre är att det är våra medlemmar som sätter betygen genom att svara när vi vill veta vad de tycker när de kommer hem efter en RCI-semester."

Webbplatsen RCI.com är din inkörsport till RCI:s värld. Vi hoppas att detta är början på en minnesvärd resa med RCI för dig och dina nära och kära.