Varför gå med i RCI?

what are the benefits of buying timeshare holidays

Om du redan äger semestertid och vill maximera möjligheterna – som medlem i RCI har du möjlighet att uppleva en värld av semestermöjligheter!

 

what are the benefits of buying timeshare holidays

RCI är världens största leverantör av bytessemestrar i världen. Med nästan 4 500 anslutna anläggningar i mer än 100 länder – och med tillgång till utvalda boenden i koncernens olika märkesföretag som James Villa Holidays, Cottages.com, Landal GreenParks och våra kryssningspartners – hittar du ingen annan leverantör som kan erbjuda samma variation när det gäller resmål och erfarenhet.

 

what are the benefits of buying timeshare holidays

Om du redan äger semestertid och vill få ut mer av den i form av semesteralternativ och medlemsförmåner, kan ett medlemskap i RCI ge dig tillgång till nästan 4 500 bostäder på anslutna anläggningar, i fler än 100 länder. Lägger du till din semestertidsvecka till vårt nätverk med boenden för bytessemestrar kan det ge dig en eller flera semestrar på resmål i hela världen – alla för samma bytesavgift per lägenhet och vecka.

 

Beroende på vilken typ av medlemskap du väljer (RCI Weeks eller RCI Points) och storleken, platsen och efterfrågan på din lägenhet och vecka, tilldelas din semestertid en viss RCI Byteskraft eller ett Points-värde. Sedan kan du enkelt boka en semester värd lika mycket eller mindre, och betala din bytesavgift. Om du vill ha en verkligt speciell semester för din familj eller kanske bo på en anläggning med större byteskraft eller Points-värde, låter RCI dig kombinera dina veckor från ett nyttjandeår och nästa, eller också kan du spara och låna från din årliga Points-tilldelning för att komma iväg på en drömsemester.

 

Du kan alltid ”byta ned dig”, och byta vistelsen under en högt värderad vecka mot två eller tre veckor RCI Bytessemestrar med lägre ”värde”.

 

what are the benefits of buying timeshare holidays

Som RCI-medlem får du både tillgång till vårt nätverk med bytessemestrar och fördelen med stora rabatter på betalda semestrar. RCI Sista minuten-erbjudanden och Extra semestrar ger dig ännu fler möjligheter utan att du behöver använda dina Weeks eller Points. Vi erbjuder också sänkta Points-värden vid sista minuten-bokningar och rabatterade bytesavtal som tillåter låter dig att använda överblivna krediteringar eller Points, så att ingenting går förlorat!

 

Som RCI-medlem får du många extra förmåner, bland annat:

 

Anläggningserbjudanden – Spara pengar med rabatter på anläggningen, på all inclusive-paket, mat och dryck, rundresor, biljetter till besöksmål och spabehandlingar.

Mina erbjudanden – Varje medlem får ett online-konto när de går med i RCI. ”Mina erbjudanden” är exklusiva online-rabatter på RCI-produkter och RCI-semestrar, inklusive Extra semestrar, rabatt på byteskraft och rabatter på bytesavgifter.

Bytessemestrar med kryssning – Du kan använda dina Weeks eller Points och gällande bytesavgift för att välja från vårt utbud av bytessemestrar med kryssningar i hela världen.

Semesterskydd –Skydda dina points eller din byteskraft ifall du behöver avboka innan resan. Med semesterskydd återbetalas de till ditt RCI-konto och du kan använda dem en annan gång.

RCI Travel – Gör det smidigt att söka efter flygresor som passar din bokade bytessemester. Låt RCI Travel ordna flygresan, hyrbil, flygplatsparkering och liknande!

RCI Platinum – Vår högsta medlemsnivå erbjuder mer än 5060 SEK i livsstilsförmåner, rabatter, medlemsbelöningar, bagagespårning och tillgång till flygplatslounge.

 

†Se RCI:s resevillkor och bestämmelser

 

ANSLUT DIG TILL RCI