Varför gå med i RCI?

Lorem Ipsum

Om du vill uppleva fler semestrar och få ut det bästa av ditt semesterägande ska du gå med i RCI.

 

Du får det bästa urvalet med RCI

 

Som världens största leverantör av semesterbyten erbjuder RCI dig det största urvalet när det gäller semesterresmål och upplevelser. Med mer än 4 000 anslutna anläggningar i cirka 100 länder och ett ständigt ökande antal bytesalternativ erbjuder RCI även sina partnermärken, däribland James Villas, Cottage4you med mera, kan du inte hitta lika stor variation någon annanstans.

 

Du har fullständig kontroll

 

Det unika bytesprogrammet som erbjuds med ett RCI-medlemskap gör det möjligt för dig att semestra på ditt sätt och som ger dig total kontroll över dina egna semesteralternativ.

 

Oavsett om du går med i Weeks eller Points har du flexibiliteten att byta till något liknande med ungefär samma värde som ditt ägande eller boka något med mindre värde och få antingen en deponeringskredit eller differensen i points för att boka en annan bytessemester. En annan unik förmån med RCI:s bytesprogram är möjligheten att kombinera dina deponeringar eller spara och låna points för att boka något som kräver ett större värde än du äger – drömsemestern är en verklighet som väntar på att utforskas.

 

Du får mer för ditt medlemskap

 

Du får verkligen mer för ditt medlemskap hos RCI än någon annanstans. Utöver de fantastiska bytesförmåner som man få med världens största bytesleverantör kan RCI-medlemmar även utnyttja en rad ytterligare medlemsförmåner, däribland

 

Extra semestrar och Sista minuten-erbjudanden

 

RCI-semestrar som betalas kontant när du inte vill använda ditt semesterägande.

 

Gästkort

 

Låt familj och vänner uppleva den kvalitet som en RCI-semester innebär, oavsett om det är ett Byte, en Extra semester eller ett Sista minuten-erbjudande.

 

Byteskraftskydd och Pointsskydd

 

Skydda din Byteskraft eller dina Points vid avbokning – oavsett skäl med vårt exklusiva skydd endast för medlemmar!

 

RCI Travel

 

Nästa steg efter bokningen är att ordna resan. RCI Travel gör det smidigt att söka efter flygresor, hyrbil, flygplatsparkering med mera!

 

RCI Platinum

 

För de medlemmar som vill ha mer finns RCI Platinum! Detta uppgraderade medlemskap ger medlemmar tillgång till exklusiva platinumrabatter och en rad RCI-relaterade förmåner, inklusive medlemsbelöningar, säker bagagespårning på resor, ett gratis "tastecard" (restaurangrabatter) med mera!

 

Det första steget när du går med i RCI är att fastställa vad du äger ...

 

†Se RCI:s resevillkor och bestämmelser