Reisgegevens

De manier waarop we reizen is misschien veranderd, maar onze rol bij RCI is dat niet. Wij helpen u graag, zodat u kunt genieten van een veilige en prettige vakantie! Hier volgen enkele richtlijnen en tips om u voor te bereiden op uw vakantie.

  • Controleer de inreisvereisten voor de bestemming waarnaar u reist.. Mogelijk moet u bewijs aanleveren dat u bent gevaccineerd of dat u negatief hebt getest voor Covid-19. Klik hier voor meer informatie.
    Klik hier als u wilt weten waar u een coronavirustest kunt krijgen bij een particuliere aanbieder in Nederland.

  • Kijk op de website van het resort of hotel waar u verblijft. Als u een boeking maakt, adviseren we u de website van het resort te raadplegen voordat u op reis gaat. Als u vragen hebt, kun u rechtstreeks contact opnemen met het resort. Vergeet niet dat ze klaar staan om ervoor te zorgen dat uw vakantie veilig, comfortabel en vooral plezierig is!

  • Als u naar uw bestemming vliegt, controleer dan de vereisten van uw luchtvaartmaatschappij om te zien of er specifieke regels zijn die u moet naleven.

  • Uw terugkeer naar huis – zorg dat u weet wat u moet doen als u terugkeert naar Nederland, inclusief eventuele tests die u moet ondergaan voordat u uw vakantiebestemming verlaat. Klik op de onderstaande koppeling voor meer informatie.

  • Is uw ruilvakantie beschermd? Voeg tot 14 dagen voor de incheckdatum uitgebreide bescherming toe aan uw boeking voor meer flexibiliteit en gemoedsrust. Klik hier voor meer informatie.

  • Veiligheid in het buitenland – vergeet uw gezichtsmaskers, handreiniger en antibacteriële doekjes/oppervlaktereinigers niet.

Klik hier voor meer informatie over het plannen van uw reis.

Als u op een andere locatie woont, vraag dan uw plaatselijke autoriteiten om de meest recente reisinformatie.