Matkustamista koskevat tiedot

Matkustaminen on ehkä muuttunut, mutta RCI:n rooli on ennallaan. Me autamme sinua turvallisen ja iloisen loman suunnittelussa! Seuraavat ohjeet ja vinkit auttavat sinua lomavalmisteluissa.

  • Tarkista, mitä matkakohteeseesi matkustaminen edellyttää..Sinulla on ehkä oltava todistus COVID-19-rokotteen saamisesta tai negatiivisesta testituloksesta. Lue lisää täältä..
    Napsauttamalla tästä voit katsoa yksityiset koronavirustestien tarjoajat Suomessa.

  • Tarkista lomakeskuksen tai hotellin sivusto. Kaikkien varauksien yhteydessä on suositeltavaa vierailla lomakeskuksen sivustolla ennen matkaa tai ottaa yhteyttä suoraan lomakeskukseen, jos sinulla on kysyttävää. Muista, että hekin haluavat varmistaa, että lomasi on turvallinen, miellyttävä ja ennen kaikkea nautinnollinen!

  • Jos matkustat kohteeseen lentokoneella, tarkista lentoyhtiöltä, onko sinun noudatettava tiettyjä sääntöjä.

  • Paluumatka: –selvitä, miten sinun on toimittava palatessasi Suomeen (esim. onko sinun käytävä testeissä ennen matkakohteesta poistumista). Saat lisätietoja alla olevien linkkien kautta.

  • Onko vaihtolomasi suojattu? – Saat lisää joustavuutta ja mielenrauhaa valitsemalla varauksellesi lisäturvan viimeistään 14 päivää ennen saapumista. Lue lisää täältä.

  • Turvallisuus ulkomailla: –muista kasvomaskit, käsidesi ja desinfiointipyyhkeet/puhdistusaineet.

Saat lisätietoja matkan suunnitteluun napsauttamalla tästä..

Jos asut jossakin muussa paikassa, tarkista viimeisimmät matkustamista koskevat tiedot paikalliselta viranomaiselta.