Loading...

Tehosta lomakokemustasi. Jäsenyytesi myötä voit hyödyntää ainutlaatuisia jäsenetuja muun muassa hotelleissa, autonvuokrauksessa ja aktiviteeteissa!

Ensiluokkaisena matkakumppanina tarjoamme reilusti valinnanvaraa. Olipa kyse sitten mukavuudesta tai ylellisyydestä, löydät kaiken tarvitsemasi — kaikki samasta paikasta.

Rentoudu hotellissa ennen lomaa tai sen jälkeen. Aloita matkasi tyylillä lentokentän lounge-tilassa. Tutustu kohteisiin vuokra-autolla. Koe lentokenttäkuljetusten helppous ja mukavuus. Ohita jonot ja varaa lippusi ennakkoon. Valittavana on yli 345 000 aktiviteettia eri puolilla maailmaa.

Nauti näistä eduista lomalla tai lähellä kotia. Lisätietoja saat napsauttamalla kuvia:

RCI Platinum -jäsenenä säästät entistä enemmän valikoiduista hotelleista ja lentokentän lounge-tiloista, ja voit myös alentaa autonvuokrauksen hintaa käyttämällä pisteitä.

Jos sinulla on kysyttävää ennen 31.12.2022 tehdyistä varauksista, jotka koskevat lentokentän pysäköintiä, lentoja, junamatkoja, bussilomia ja kiertomatkoja, ota meihin yhteyttä numeroon 09 6937 9173.

* Lentokentän lounge-palvelut DragonPass-palvelun kautta ovat saatavilla vain RCI Platinum -jäsenille.

Tavallisia RCI-pistejäsenyysehtoja sovelletaan.

Kaikki matkatuotteet eivät ole saatavana kaikille Club-jäsenille.

^ RCI-jäsenet voivat käyttää kelvolliset pisteet alennuksiin RCI Points -hotelliohjelman, -matkatuotteiden ja -palvelujen ehtojen mukaisesti. Ehdot ovat luettavissa täällä. Hotellit, matkatuotteet ja palvelut ovat varattavissa Alliance Reservation Networkin kautta. Katso Alliance Reservation Networkiin liittyvät ehdot kokonaisuudessaan napsauttamalla tätä.

Parhaan hinnan takuu koskee vain hotellivarauksia, jotka on tehty Alliance Reservation Networkin kautta. Voit lukea ehdot kokonaisuudessaan napsauttamalla tätä.

RCI Travelin toiminnasta vastaavat kolmannen osapuolen toimittajat, jotka ovat täysin vastuussa kaikkien palvelujen ja tuotteiden toimittamisesta. Kolmannen osapuolen toimittajat voivat käyttää RCI Travel -brändin nimeä RCI, LLC:n myöntämällä lisenssillä.

Kaikkiin RCI Travelin kautta tehtyihin varauksiin sovelletaan kolmannen osapuolen toimittajien ehtoja, jotka ovat luettavissa täällä:

Lentovaraukset

Risteilyvaraukset

RCI ei ole vastuussa mistään kolmannen osapuolen toimittajien myymistä tuotteista tai palveluista. Katso RCI Travelin ehdot kokonaisuudessaan tästä.

Kaikkia tuotteita ei ole saatavilla kaikissa maissa.

Jos asut Yhdistyneen kuningaskunnan tai Euroopan unionin alueella: Kun varaat meiltä vähintään kaksi matkatuotetta tai muuta matkailuun liittyvää palvelua, tarjoamme sinulle yhdistetyn matkajärjestelyn vuonna 2018 annetun matkapaketteja ja yhdistettyjä matkajärjestelyjä koskevan säädöksen mukaisesti (”Säädökset”).

Kun tarjoamme yhdistetyn matkajärjestelyn, olemme säädöksen mukaisesti järjestäneet vakuutusturvan mahdollisen maksukyvyttömyyden varalta. Voit lukea lisätietoja käytännöstä täältä.