Loading...

Nedladdning av Pointspolicies samt villkor och bestämmelser

Användarvillkor för Extra semestrar Det här dokumentet innehåller alla villkor och bestämmelser som gäller när man bokar en Extra semester eller ett Sista minuten-erbjudande, inklusive reglerna för avbokning av dessa bokningar.


Sekretessbestämmelser – Det här dokumentet innehåller uppgifter om vilken information som vi samlar in om dig, hur vi sparar och använder den samt vilka organisationer som får ta del av den.


Medlemsvillkor – Det här dokumentet innehåller en beskrivning av ditt avtal med RCI vad gäller bytesprogrammet samt förklaringar av alla relevanta rättigheter och skyldigheter som du och RCI har.


Användarvillkor för webbplatsen – Det här dokumentet innehåller avtalet mellan dig och RCI vad gäller användningen av RCI.com.


Konsumentvarningar Information och varningar om organisationer som är verksamma inom semestertidsbranschen och som vi anser inte är legitima eller som påstår sig ha kopplingar till RCI utan att faktiskt ha det.


Villkor för extra reseprodukter – De här villkoren för extra reseprodukter är avsedda att komplettera, inte ersätta, villkoren för RCI Points®-medlemskap, villkoren för RCI Weeks®-medlemskap och reglerna för RCI Platinum®-medlemskap som finns på rci.com.


On-line tvistlösning är ett alternativ för konsumenter som har gjort ett online-köp eller en online-bokning, och har klagomål till tjänsteleverantören och trots kontakt mellan parterna inte har lyckats lösa problemet på ett tillfredsställande sätt. Om du vill kontakta en alternativ tvistlösningsrepresentant, ber vi dig klicka på följande länk: http://ec.europa.eu/consumers/odr/