Zo vraagt u uw gebruikersnaam op

Beweeg uw cursor over het gedeelte INLOGGEN OF MELD U AAN op de startpagina van RCI.com en klik op de link “Gebruikersnaam/wachtwoord vergeten?”

How to Retrieve Your Username

Voer uw RCI-lidmaatschapsnummer in in het gedeelte “Gebruikersnaam herstellen”, zonder spaties of koppeltekens. Voer vervolgens uw voornaam in zoals die op uw lidmaatschapskaart staat en klik op doorgaan.

How to Retrieve Your Username

Als u de juiste informatie hebt ingevuld, sturen we een e-mail met uw gebruikersnaam naar het e-mailadres dat we voor u in onze administratie hebben.