Wij zijn het meest toonaangevende reisnetwerk ter wereld voor eigenaren van vakantie-accommodaties die meer uit hun eigen vakantieverblijf willen halen dan een jaarlijkse ruilvakantie van een week.

Met bijna 50 jaar ervaring achter ons, zijn we het gewend ons te ontwikkelen om aan de veranderende eisen van de reisbranche te voldoen. Vanaf de eerste dag zijn we al de pioniers op het gebied van innovatie voor eigen vakantieverblijven.

Het begon allemaal met een idee...

RCI staat voor Resorts Condominiums International. In 1974 bedachten onze oprichters Jon en Cristel DeHaan het concept timesharevakantie. Ze zagen de keuze en toegevoegde waarde die het ruilen van vakantie-accommodaties aan de ervaring van timeshare-eigendom kon toevoegen.

Zij ontwikkelden een systeem waarmee eigenaren van vakantiebezit een vakantie in hun eigen vakantieverblijf konden ruilen voor een verblijf van dezelfde duur in andere vakantieverblijven die zich bij het ruilprogramma van RCI hadden aangesloten.

Dit bood timeshare-eigenaren overal ter wereld een veilig platform waarop ze hun eigen week of punten konden inruilen voor een vakantie bij onze aangesloten resorts. Dit creëerde meer flexibiliteit en keuze en zorgde bij miljoenen mensen voor een revolutie op vakantiegebied.

De populariteit van ruilvakanties nam de komende vier decennia toe. En we breidden ook onze lidmaatschapsvoordelen uit.

Bijna vijftig jaar later staan we nog steeds naast u en helpen we u om uw eigen vakantieverblijf harder te laten werken zodat u van uw echte reispotentieel kunt genieten.

Wij zijn een ledenorganisatie die slimme reizigers met een eigen vakantieverblijf in onze aangesloten resorts samenbrengt.

We bieden onze leden de kans om hun vakantie-eigendom in te ruilen voor een verblijf van een week of meer in het eigendom van andere leden van over de hele wereld door middel van een veilig programma. Maar we zijn zoveel meer dan degene die eens per jaar uw ruilvakantie faciliteert.

Wij geven uw reiservaring een nieuwe vorm.

Ontdek meer dan 4.200 resorts, meer dan 600.000 hotels, 345.000 activiteiten, exclusieve cruisevoordelen en toegang tot grote merken voor autoverhuur. Maak gebruik van de voordelen van onze lidmaatschapsopties en profiteer van nog meer productprivileges wanneer u upgradet naar ons hoogste lidmaatschapsniveau: RCI Platinum.

Dit is de nieuwe vorm van reizen: alles op één plek. En u kunt overal gebruik van maken.

KLINKT DAT GOED?

Onze leden profiteren van grotere besparingen, meer vakantiemogelijkheden en flexibele manieren om te betalen.