Wij zijn een ledenorganisatie die slimme reizigers met een eigen vakantieverblijf in onze aangesloten resorts samenbrengt.

Als u zich bij ons aansluit, krijgt u een wereld vol vakantiemogelijkheden.

Bij ons kunt u terecht voor al uw reisbehoeften – op één plek, voor elke reis, en altijd en overal.

Ontdek de belangrijkste voordelen die u als RCI-lid mag verwachten.

"In onze jaren als RCI-lid hebben we ontzettend veel van de wereld gezien. Reizen is onze passie."

Nina Shah, RCI-lid

KLINKT DAT GOED?

Onze leden profiteren van grotere besparingen, meer vakantiemogelijkheden en flexibele manieren om te betalen.

*RCI Europe-leden betalen dezelfde internationale ruilkosten, ongeacht de grootte of locatie van de accommodatie.

~ RCI Weeks-leden kunnen in aanmerking komende ruilkracht gebruiken om kortingen te krijgen op basis van het RCI Points Hotel, Travel Products and Services-programma, dat u hier kunt bekijken.

RCI Points-leden kunnen in aanmerking komende punten gebruiken om kortingen te krijgen op basis van het RCI Points Hotel, Travel Products and Services-programma, dat u hier kunt bekijken.

Hotels, reisproducten en diensten kunnen worden geboekt via het Alliance Reservation Network. klik hier voor de volledige algemene voorwaarden voor het Alliance Reservation Network.

De Gegarandeerde beste prijs is alleen van toepassing op bij het Alliance Reservation Network geboekte hotelreserveringen. klik hier voor de volledige voorwaarden..

RCI Travel wordt beheerd door externe leverancier(s) die volledig verantwoordelijk zijn voor de levering van alle diensten en producten. De externe leverancier(s) mag/mogen de merknaam 'RCI Travel' gebruiken onder licentie van RCI, LLC.

Alle boekingen bij RCI Travel zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden van de externe leverancier(s), deze vindt u hier:

Vluchtboekingen

Cruiseboekingen

RCI is niet verantwoordelijk voor producten of diensten die door externe leverancier(s) worden verkocht. Raadpleeg de volledige algemene voorwaarden van RCI Travel  hier.

Niet alle producten zijn in alle landen beschikbaar.

Als u in het Verenigd Koninkrijk of de Europese Unie woont: wanneer u twee of meer reisdiensten of andere reisgerelateerde diensten via ons boekt, bieden wij u gekoppelde reisarrangementen aan, zoals uiteengezet in The Package Travel and Linked Travel Arrangements Regulations 2018 ('Regeling').

Wanneer wij u gekoppelde reisarrangementen aanbieden, hebben wij een verzekeringsdekking geregeld in het geval van insolventie, zoals uiteengezet in de regeling. U kunt details van het beleid hier lezen.

^De algemene voorwaarden voor ruilbescherming vindt u hier.