Lopen uw vrienden geweldige kansen mis?

Als uw vrienden al een week of langer in een van onze aangesloten vakantieverblijven doorbrengen, kunnen we hen zoveel meer geven dan alleen een jaarlijkse vakantie.

We zijn een klein onderdeel van hun grootste vakantieavontuur ooit!

Als uw vrienden zich aansluiten, kunnen ze profiteren van ruilvakanties en exclusieve tarieven bij 4200 aangesloten vakantieverblijven wereldwijd, kortingen bij meer dan 600.000 hotels, besparingen op de huur van toonaangevende automerken, meer dan 345.000 activiteiten, exclusieve reisvoordelen voor leden en flexibele betaalmethoden, waaronder het omruilen van hun eigen vakantieweek en nog veel meer.

En als u vrienden bij ons aanbeveelt, geven we en uw vrienden 60 € tegoed op uw accounts wanneer de vrienden lid zijn geworden.*

KLAAR OM TE GAAN? HOE GA IK VERDER TE WERK...

*Algemene voorwaarden: deze aanbieding is niet beschikbaar in combinatie met andere acties, aanbiedingen of kortingen. De aanbieding geldt niet voor werknemers van Wyndham Destination of voor leveranciers van Wyndham Destination en hun personeel. De aanbieding kan niet commercieel of tegen enigerlei betaling worden aangeboden. Wij behouden ons het recht voor deze aanbieding op enig moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, te verlengen en/of in te trekken. Doorverwijzend lid: om in aanmerking te komen voor de ontvangst van een RCI-krediet ter waarde van € 60*, moet de timeshare-eigenaar die u doorverwijst lid worden van en geaccepteerd worden in het RCI-wekenruilprogramma. Het krediet kan alleen worden gebruikt als betaling voor geselecteerde RCI-producten en diensten, zoals ruilen, Extra Vakanties, lastminuteaanbiedingen of gastencertificaten en kan niet worden gerestitueerd of geconverteerd naar contanten. RCI Travel-diensten zijn uitgesloten. Door het genoemde lid aan te bevelen, bevestigt u dat u zijn/haar toestemming hebt om dat te doen. Het aantal timeshare-eigenaren dat u kunt aanbevelen is onbeperkt. Het verwijzend lid moet RCI-lid blijven om het krediet voor 'Een vriend aanbevelen' te ontvangen en mag de voorwaarden van RCI niet schenden. Het krediet wordt alleen aan het verwijzend lid toegekend nadat de genoemde timeshare-eigenaar de inschrijvingskosten heeft betaald, is geaccepteerd door RCI als lid van het RCI-wekenruilprogramma en een eventuele relevante 'afkoelingsperiode' is verstreken. Het krediet is geldig voor een periode van zes maanden vanaf het moment van inschrijven. Het aanbod zal ongeldig worden verklaard als genoemde timeshare-eigenaar nalaat te voldoen aan eventuele verplichtingen jegens RCI, zijn/haar RCI-lidmaatschap binnen de relevante afkoelingsperiode annuleert, wordt afgewezen door RCI of zijn/haar RCI-lidmaatschap heeft beëindigd om een andere reden. Nieuwe leden: aanvragers moeten de inschrijvingsprocedure voltooien op rci.com, worden geaccepteerd door RCI en voldoen aan de voorwaarden van RCI om voor deze aanbieding in aanmerking te komen. Het aanmeldingsproces voor nieuwe leden kan tot acht weken duren vanaf het moment dat RCI het volledig ingevulde online inschrijfformulier ontvangt. Slechts één nieuw lid per huishouden komt in aanmerking voor deze aanbieding voor nieuwe leden en het nieuwe lid mag niet in hetzelfde huis wonen als het verwijzende lid. Nieuwe leden moeten in het bezit zijn van timeshare-weken bij een bij RCI aangesloten vakantieverblijf. Het nieuwe lid mag geen RCI-lid zijn geweest in de zes maanden onmiddellijk voorafgaand aan de aanvraag. Het aanbod zal ongeldig worden verklaard als het nieuwe lid het RCI-lidmaatschap binnen de eventuele afkoelingsperiode annuleert, wordt afgewezen door RCI of als zijn/haar RCI-lidmaatschap wordt beëindigd.