Uw wachtwoord opnieuw instellen

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunnen we u nu een e-mail sturen met een link waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Ga hiervoor naar de startpagina van rci.com en beweeg de cursor over het gedeelte INLOGGEN OF REGISTREREN en klik op de link 'Gebruikersnaam/wachtwoord vergeten?'.

How to Retrieve Your Password

Voer in het gedeelte 'Wachtwoord vergeten' uw RCI.com gebruikersnaam in en klik op doorgaan.

Vervolgens wordt u gevraagd een van de volgende beveiligingsvragen te beantwoorden die u hebt geselecteerd toen u zich voor het eerst registreerde voor een account op rci.com i. Wat is de naam van uw huisdier? ii. Waar is uw geboorteplaats? iii. Wat is de meisjesnaam van uw moeder? Voer uw antwoord in en klik op 'HERSTELLEN'.

Als u uw antwoord correct hebt ingevoerd, sturen wij u een e-mail naar het weergegeven e-mailadres met een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Als u het antwoord op uw beveiligingsvraag niet meer weet, neem dan contact op met een RCI-medewerker. Die kan u verder helpen.