Είμαστε το κορυφαίο ταξιδιωτικό δίκτυο του κόσμου για ιδιοκτήτες εξοχικών ακινήτων που θέλουν να αξιοποιήσουν την ιδιοκτησία τους πέρα από την ετήσια ανταλλαγή μίας εβδομάδας.

Μετρώντας σχεδόν 50 χρόνια ιστορίας, είμαστε συνηθισμένοι να εξελισσόμαστε για να ανταποκρινόμαστε πάντα με επιτυχία στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις του τουριστικού κλάδου. Είμαστε η πρώτη εταιρεία σε καινοτόμες επιλογές για ιδιοκτησίες χρονομεριδίων.

Όλα ξεκίνησαν από μια ιδέα…

Το ακρώνυμο RCI σημαίνει Resort Condominiums International. Το 1974, οι ιδρυτές της Jon και Christel DeHaan εισήγαγαν για πρώτη φορά την ιδέα της ανταλλαγής διακοπών. Συνειδητοποίησαν ότι με την ανταλλαγή διακοπών σε παραθεριστικά συγκροτήματα προσφέρονται περισσότερες επιλογές και προτίθεται αξία στην εμπειρία της ιδιοκτησίας χρονομερίδιου.

Δημιούργησαν ένα σύστημα που επέτρεπε στους κατόχους χρονομεριδίων να ανταλλάζουν τις διακοπές τους στο δικό τους κατάλυμα με διαμονή της ίδιας διάρκειας σε άλλα συγκροτήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ανταλλαγής της RCI.

Έτσι προσέφεραν στους κατόχους χρονομεριδίων σε όλο τον κόσμο μια ασφαλή πλατφόρμα για να ανταλλάζουν τη δική τους εβδομάδα ή τους πόντους τους με διακοπές στα συνεργαζόμενα συγκροτήματά μας. Με αυτόν τον τρόπο, απέκτησαν ένα νέο επίπεδο ευελιξίας και επιλογών και ήρθε η επανάσταση στην εμπειρία διακοπών για εκατομμύρια ανθρώπους.

Η δημοτικότητα της ανταλλαγής διακοπών ενισχύθηκε σημαντικά κατά τις επόμενες τέσσερις δεκαετίες, ενώ ταυτόχρονα αυξήσαμε τα προνόμια της συνδρομής μας.

Σχεδόν πενήντα χρόνια αργότερα, βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας, για να αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα την παραθεριστική ιδιοκτησία σας, εξασφαλίζοντας για εσάς τις καλύτερες ταξιδιωτικές επιλογές.

Είμαστε μια εταιρεία με συνδρομητές, η οποία συγκεντρώνει λάτρεις των ταξιδιών που έχουν στην κατοχή τους καταλύματα διακοπών στα συνεργαζόμενα συγκροτήματά μας.

Δίνουμε στα μέλη μας την ευκαιρία να ανταλλάξουν την ιδιοκτησία διακοπών τους για μία ή περισσότερες ημέρες διαμονής σε ιδιοκτησίες άλλων μελών σε όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο ενός αξιόπιστου και ασφαλούς προγράμματος συνεργαζόμενων εταιρειών. Ωστόσο, δεν είμαστε απλώς ένας διαμεσολαβητής για ανταλλαγές διακοπών μία φορά τον χρόνο.

Αναδιαμορφώνουμε την ταξιδιωτική σας εμπειρία.

Ανακαλύψτε περισσότερα από 4.200 συγκροτήματα, πάνω από 600.000 ξενοδοχεία, 345.000 δραστηριότητες, αποκλειστικά προνόμια για κρουαζιέρες και αποκτήστε πρόσβαση σε μεγάλες επωνυμίες ενοικίασης αυτοκινήτων. Επιλέξτε τα προνόμια που συνοδεύουν τις συνδρομητικές επιλογές μας και απολαύστε ακόμα περισσότερα προνόμια προϊόντων αναβαθμίζοντας τη συνδρομή σας στο ανώτερο επίπεδο Platinum της RCI.

Υποδεχτείτε μια νέα εποχή στα ταξίδια: όλα σε ένα σημείο. Όλα εδώ για να τα απολαύσετε.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΒΛΈΠΕΤΕ;

Τα μέλη μας εξοικονομούν περισσότερα χρήματα και απολαμβάνουν περισσότερες επιλογές διακοπών και ευέλικτους τρόπους πληρωμής.