Μία ή δύο εβδομάδες σε ένα παραθεριστικό συγκρότημα. Μικρές αποδράσεις στη χώρα σας. Πολυτελή πακέτα all-Inclusive για εξωτικούς προορισμούς. Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο για επαγγελματικούς λόγους ή διασκέδαση.

Τα έχουμε όλα. Και πολλά ακόμα.

Ως μέλος της RCI, μπορείτε να οργανώσετε τις διακοπές σε κάποιο από τα 4.200 συνεργαζόμενα συγκροτήματά μας σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο, αλλά και να επωφελείστε από μειωμένες τιμές σε περισσότερα από 600.000 ξενοδοχεία.

Και το καλύτερο;

Θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο κράτησης και πληρωμής.

Χρησιμοποιήστε την ανταλλακτική δύναμη για να ανταλλάξετε διακοπές ή για να μειώσετε το κόστος διαμονής σε ξενοδοχείο.^

Τα RCI Platinum μέλη της RCI λαμβάνουν επίσης δολάρια επιβράβευσης μέλους για επιλεγμένες συναλλαγές, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε μελλοντικές ανταλλαγές ή επιπλέον διακοπές.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΒΛΈΠΕΤΕ;

Τα μέλη μας εξοικονομούν περισσότερα χρήματα και απολαμβάνουν περισσότερες επιλογές διακοπών και ευέλικτους τρόπους πληρωμής.

*Τα μέλη της RCI Europe καταβάλλουν την ίδια διεθνή προμήθεια ανταλλαγής, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την τοποθεσία του καταλύματος.

~ Τα μέλη του προγράμματος RCI Weeks μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη συναλλακτική δύναμη που δικαιούνται για να εκμεταλλεύονται εκπτώσεις που υπόκεινται στο Πρόγραμμα RCI Weeks για Ξενοδοχεία, Ταξιδιωτικά προϊόντα και Υπηρεσίες, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

Τα ξενοδοχεία, τα ταξιδιωτικά προϊόντα και οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμα για κράτηση μέσω του Δικτύου Κρατήσεων της Alliance. Για τους πλήρεις όρους και προϋποθέσεις σχετικά με το δίκτυο κρατήσεων της Alliance, κάντε κλικ εδώ.

Η εγγύηση καλύτερης τιμής ισχύει μόνο για κρατήσεις ξενοδοχείου μέσω του δικτύου κρατήσεων της Alliance. Για τους πλήρεις όρους και τις προϋποθέσεις, κάντε κλικ εδώ.